25n
25N
25N

Les obres de reurbanització del carrer Sant Pere al Cabanyal es duran a terme en tres mesos

Google maps

Les obres de reurbanització del carrer Sant Pere al Cabanyal es duran a terme en tres mesos
05/07/2019 -

Les obres de reurbanització del carrer de Sant Pere al Cabanyal es duran a terme en tres mesos. Així es deprén de l’acord que ha pres hui la Junta de Govern Local d’adjudicar estos treballs, que també inclouen actuacions al carrer del Llavador. Estes tasques s’emmarquen dins de les iniciatives desenvolupades els últims anys per a adequar, rehabilitar i millorar els entorns i els espais públics urbans. Comptaran amb un pressupost final de 392.039,84 euros.

Segon l’acord de la Junta de Govern, l’empresa encarregada d’estes obres, la mercantil BECSA, SA, actuarà al carrer de Sant Pere, que és un dels carrers fundacionals del barri i part del conjunt històric protegit tras la seua declaració d’Interés Cultural en 1993.

D’altra banda, en la reunió de Govern hui s’ha aprovat un contracte menor per a desenvolupar un projecte tècnic per a intervindre en les patologies estructurals del Mercat de Rojas Clemente, al barri del Botànic. Concretament, l’Ajuntament destinarà un total de 16.879,50 euros per a esta iniciativa que inclou també l’anàlisi i el diagnòstic de la situació amb l’objectiu de determinar les mesures necessàries per a canviar els elements afectats. La duració del contracte s’estima en cinc mesos i la seua execució es desenvoluparà en fases.

TRÍPTICS PER A INFORMAR DE LA NOVA ORDENANÇA DE MOBILITAT

La Junta de Govern Local també ha decidit, entre altres assumptes, iniciar els tràmits per a contractar l’adquisició de deu mil tríptics informatius de l’Ordenança de mobilitat aprovada el passat mes de juny. Amb esta acció es pretén difondre entre la ciutadania el contingut d’esta nova normativa.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quatre × 2 =