25n
25N
25N

Comencen les obres de reurbanització del carrer Pare Barranco

Comencen les obres de reurbanització del carrer Pare Barranco
20/08/2017 -

El regidor de Desenvolupament Urbà i Habitatge, Vicent Sarrià, ha anunciat que el dilluns 21 començaran les obres de reurbanització del carrer Pare Barranco, en el barri de Sant Pau.

El projecte té com a objecte fonamental el condicionament del carrer Pare Barranco, que constitueix un eix principal vertebrador dins del barri de Sant Pau. Amb aquesta millora de la infraestructura viària s’aconseguirà l’objectiu de dinamitzar el barri afavorint la mobilitat des de l’avinguda de Mestre Rodrigo i l’avinguda de les Corts Valencianes. Així mateix es reordenen els vials de l’àmbit quedant perfectament delimitades les zones de calçada, aparcament, voreres, passos de vianants.

Un altre objectiu important és la millora de la seguretat viària del barri, atés que és un carrer on existeixen dos grans centres escolars, per la qual cosa es produeix una circulació per als vianants d’elevada intensitat en hores punta. Per açò l’actuació també se centra a condicionar el viari dotant-ho de passos de vianants senyalitzats i a bastament per a permetre la mobilitat i evitar que es creue per llocs no habilitats.

Les obres, amb un pressupost de 310.299,88 euros i un termini d’execució de 4 mesos, consistiran en la construcció de la xarxa de clavegueram per a sanejament, la xarxa d’enllumenat, la xarxa de reg, jardineria, voreres, així com els temes relacionats amb tràfic i senyalització.

La reurbanització del carrer Pare Barranco ha sigut des de fa molt de temps una obra sol·licitada pels veïns del barri. Tal com ha assenyalat Sarrià, “amb la reurbanització d’aquest eix del barri i la millora de l’entorn dels dos centres escolars, es dóna solució a una reivindicació veïnal molt antiga i es millora significativament la mobilitat per als vianants i la seguretat del barri”.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

4 × quatre =

museo etnologia
museo etnologia
ficcions 2019-2020