caixa popular

Les obres de l'aparcament de la Plaça de Bruges duraran cinc mesos i mig

Les obres de l'aparcament de la Plaça de Bruges duraran cinc mesos i mig
09/02/2018 -

La Junta de Govern Local de l’Ajuntament de València ha fet un pas més en la tramitació administrativa per adjudicar les obres de l’aparcament de la Plaça de Bruges. Hui ha declarat vàlid el procediment fet fins ara i ha acordat requerir l’empresa licitadora amb l’oferta més avantatjosa perquè en 10 dies hàbils aporte les garanties necessàries per a poder adjudicar-li les obres. El pressupost total de la proposta és de 3.165.000,84 euros i el termini d’execució és de 150 dies naturals.

La proposta més avantatjosa per a l’Ajuntament ha superat en puntuació les altres 14 propostes presentades i acceptades, atés que unes altres 10 varen ser descartades en no haver justificat reduccions econòmiques o preveure terminis d’execució desproporcionats.

El regidor de Mobilitat Sostenible, Giuseppe Grezzi, ha destacat l’interés generat per aquest procés públic per poder fer-se càrrec de les obres d’aquest aparcament en un entorn tan important com el del Mercat Central i ha recordat que “aquest procés va quedar desert dues vegades en el passat per la gestió nefasta del Partit Popular”. En aquest sentit, ha afegit que “el govern de Joan Ribó és un govern honrat i eficient que compleix allò que promet i que acaba amb un altre forat negre dels governs del PP per a convertir-lo en un espai de servici públic per a la ciutadania, en general, i comerciants i clients del Mercat Central, en particular”. A més, ha anunciat que ja està avançat el procés d’adjudicació de la direcció d’obres.

L’aparcament comptarà amb un total de 356 places per a cotxes, 11 d’elles per a persones amb mobilitat reduïda, 29 per a motos i 46 per a bicicletes. Per la seua part, la primera planta es destinarà a logística de mercaderies, com ara càrrega i descàrrega. A més, disposarà de tres accessos per a vianants des de la superfície i hi haurà, a banda, quatre ascensors per accedir-hi.

La infraestructura consta de cinc plantes i una rampa d’eixida per a vehicles, situada a l’oest de la Plaça de la Ciutat de Bruges i orientada cap a l’Avinguda de l’Oest. Per poder fer-la funcional ara és necessària la construcció d’una rampa d’entrada de vehicles al tram final del carrer de l’Editor Manuel Aguilar, que afecta també a l’inici de l’Avinguda de l’Oest. Per executar-la caldrà desviar canalitzacions elèctriques, semàfors, telèfons, aigua de baixa i alta pressió i canonades de gas. “Amb aquesta nova rampa garantim el que sembla evident que és necessari en tota infraestructura d’aquest tipus però que sembla que el PP no tenia molt clar, que perquè hi haja un cotxe que isca per la rampa d’eixida, primer haurà hagut de trobar una rampa d’entrada per poder accedir a l’aparcament”, ha explicat Grezzi.

A més, cal executar el condicionament interior de les instal·lacions i, a banda d’aquest projecte, realitzar la urbanització de la plaça i el seu entorn. També hi ha prevista, a més, la comunicació de l’aparcament i el vestíbul de l’estació de metro amb el subsòl del Mercat Central.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

3 × 4 =

viva gym canovas
exposicion caps tallats
25n Foios