caixa popular

La Diputació inicia les obres d'ampliació de la CV-384 que permetran millorar l'accés al polígon de Cheste

L’àrea de Carreteres que dirigeix Pablo Seguí ha aportat 100.000 euros que serviran per a eixamplar la plataforma, com a pas previ a la creació d’una rotonda que done accés al polígon industrial Pino Blay

La Diputació inicia les obres d'ampliació de la CV-384 que permetran millorar l'accés al polígon de Cheste
30/05/2018 -

El responsable de l’àrea de Carreteres de la Diputació de València, Pablo Seguí, i l’alcalde de Cheste, José Morell, han visitat aquest dimecres el tram de la CV-384 en el qual la corporació provincial ha iniciat unes obres que serviran per a ampliar la plataforma de la via i per a incrementar i millorar la seguretat vial en aquest punt de la carretera.

En concret, es va a actuar sobre 3,2 quilòmetres d’aquesta via, que constitueix un dels principals accessos al polígon industrial Pino Blay. “L’actuació ja ha començat i estarà acabada aquest mateix estiu”, ha anunciat el diputat. “Estem prioritzant intervencions en trams de concentració d’accidents. En aquest cas, hem aconseguit incrementar la seguretat al llarg de la carretera, eixamplant la plataforma dels 6 metres actuals fins als 8”, ha afegit Seguí.

Aquesta actuació, el pressupost de la qual ascendeix a 100.000 euros aportats íntegrament per la corporació provincial, es completarà amb l’execució, per part de l’Ajuntament de Cheste, d’una glorieta que permetrà l’accés segur de vehicles pesats al polígon industrial Pino Blay.

“Estem molt satisfets amb l’actuació que està escometent la Diputació de València en aquest tram de carretera que va des de la CV-50 a la CV-382”, ha expressat Morell. “Aquestes tasques de millora són imprescindibles per a aconseguir el nostre objectiu de reduir la sinistralitat en un tram d’alta concentració d’accidents”, ha considerat l’alcalde de Cheste.

L’execució de l’obra compta amb un termini previst de cinc setmanes, durant les quals es realitzarà el formigonat de les bermes, per a ampliar l’ample de la carretera en 80 centímetres a cada costat. A més, es renovarà la senyalització horitzontal i vertical en tot el tram.


xs puzol

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dinou + tres =

Paiporta
exposicion caps tallats
certamen de bandes vila de catarroja
Tardor
cultura als barris