25n
25N
25N

S'inicien les obres d'adequació de dues parades de l'EMT al Saler

EP

S'inicien les obres d'adequació de dues parades de l'EMT al Saler
07/10/2019 -

La Regidoria de Mobilitat Sostenible i Infraestructures de Transport Públic ha iniciat hui les obres d’adequació de dues parades d’EMT situades en els voltants de la població del Saler, concretament enfront del càmping “València El Saler” i al costat del centre d’exàmens de la Direcció General de Trànsit (DGT), per adaptar-les a la normativa d’accessibilitat vigent. La construcció de dues plataformes s’espera que finalitze en un termini d’un mes amb un pressupost total de 48.399,15 euros.

Les dues parades se situen a la Carrera del Riu, cadascuna en un sentit de la via, a l’altura de l’accés al càmping “València El Saler”. En el cas de la parada sentit València, fins hui ubicada darrere d’un carril bici existent, es procedeix a invertir aquesta situació per tal d’evitar els riscos i la dificultat d’accés per a les persones usuàries. El desviament del carril bici es farà amb paviment procedent del reciclatge de plàstics.

A més, en ambdues parades es construeixen dues dàrsenes de 10 cm d’altura –tal com contempla la normativa vigent- per a resultar, efectivament, accessibles a tota persona amb diversitat funcional. També s’adequa la vorera al costat de la façana del càmping, així com un tram de calçada existent.

Finalment, està prevista l’execució d’un nou pas de vianants per a permetre l’accés des del càmping a la parada de la banda de la mar i viceversa, ja que, fins ara, per arribar-hi, s’havia de transitar pel carril bici amb els riscos que això comporta.

Com que està dins de l’àmbit del Parc Natural de l’Albufera, el projecte ha hagut de comptar amb l’informe favorable del servici Devesa-Albufera de l’Ajuntament de València i de l’Oficina de Gestió del Parc Natural de l’Albufera, pertanyent a la Conselleria d’Agricultura, Medi Ambient, Canvi climàtic i Desenvolupament rural.

El regidor de Mobilitat Sostenible de l’Ajuntament de València, Giuseppe Grezzi, ha destacat “el compromís de l’Ajuntament amb aquest i la resta de pobles de València des del mandat passat” i ha defensat la importància de les “múltiples intervencions realitzades per tota la ciutat per aconseguir l’accessibilitat universal”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

vint − quinze =

museo prehistoria
museo prehistoria