25n
25N
25N

Foios continua les obres d'accessibilitat amb la contractació de dos obrers

Els contractes, dins el programa EMCORP, duraran sis mesos i tenen una dotació de 24.760,27 €

Foios continua les obres d'accessibilitat amb la contractació de dos obrers
25/09/2019 -

L’Ajuntament de Foios contractarà en les pròximes setmanes dues persones en situació de desocupació per a continuar amb les accions d’accessibilitat als carrers i places, dins del programa de foment d’ocupació EMCORP de la Generalitat.

Les contractacions pretenen facilitar la inserció laboral de persones majors de 30 anys i al mateix temps reforçar els serveis municipals, com ja s’ha fet recentment amb les 6 contractacions de menors de 30 anys, en aquesta ocasió per a la continuació de les accions d’accessibilitat i eliminació de barreres arquitectòniques en la via pública.

El contracte tindrà una durada de sis mesos, a jornada completa i la selecció la realitzarà LABORA i els agents socials, entre persones que es troben inscrites com a demandants d’ocupació com a obrers de primera o de segona.

Els últims anys l’Ajuntament de Foios ha aprofitat els diferents programes de contractació de la Conselleria de Treball i de la Diputació de València per a l’eliminació de barreres arquitectòniques i l’execució de rebaixos a les voreres, i adaptar així el municipi a les exigències del Reial decret Legislatiu 1/2013, de Drets de les Persones amb Discapacitat i de la seua Inclusió Social.

“Molt habitualment, aquestes actuacions s’han menyspreat per ser xicotetes obres. En molts casos són adaptacions mínimes, però imprescindibles per millorar el dia a dia de les persones en parcs, places o voreres. Actuacions lleus que fan una miqueta més fàcil la vida a diferents col·lectius”, ha manifestat l’alcalde, Sergi Ruiz.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

un × dos =