25n
25N
25N

Comencen les obres d'accessibilitat en el barri Sant Jordi d'Alfafar

Comencen les obres d'accessibilitat en el barri Sant Jordi d'Alfafar
17/01/2018 -

Des de la regidoria d’Urbanisme, s’han destinat 250.000 € procedents del Pla Provincial d’Obres i Serveis i de l’Ajuntament d’Alfafar, per a poder desenvolupar aquestes accions de millora en el barri Sant Jordi.

Amb la intenció de millorar cada dia i fer més còmoda la vida en els carrers del municipi, s’està duent a terme l’acció de millora en l’accessibilitat d’aquest barri d’Alfafar. Una vegada finalitzades les obres, es podrà parlar d’un barri 100% accessible per a totes les persones que en ell viuen.

Els carrers on s’està escometent aquesta acció són, Gómez Ferrer, Doctor Antonio Muñoz, Magallanes, Juan Sebastián Elcano, Dels Furs, Ramón Lacreu Navarro, Vicente Aleixandre, Castell d’Olite, Menéndez Pelayo, Federico Pallardó i Pizarro.

A més, s’han programat per a pròximes dates accions d’accessibilitat en els carrers, Lepanto, Hernán Cortés, Juan Puertes i Divisòria. En els pròxims mesos s’escometran diferents actuacions en la via pública, per a millorar tant l’accessibilitat com els carrers del municipi.

Des de l’Ajuntament d’Alfafar es prega que disculpen les molèsties que puguen ocasionar-se durant l’execució de les millores, ja que el resultat serà en benefici de tots els veïns i veïnes d’Alfafar.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

11 + dotze =

bombers
bombers