caixa popular

Comencen les obres per a millorar el proveïment d'aigua en la zona de La Gola de Pujol

Comencen les obres per a millorar el proveïment d'aigua en la zona de La Gola de Pujol
11/09/2017 -

L’Ajuntament millorarà el proveïment d’aigua en la zona de la Gola de Pujol. A aquest efecte intervindran en una canonada de 400 mil·límetres de diàmetre situada en la carretera CV-500, a l’altura de la Gola del Pujol, al costat de l’Albufera. Aquest treball, que afectara l’esmentada carretera situada entre el Perellonet i València des de les 16,00 hores de hui fins a les 15,00 hores del 13 de setembre, també comportarà un tall d’aigua que es produirà a partir de les 23 hores de hui i fins a les 9 hores de matí, 12 de setembre, horari escollit per a reduir al màxim l’afecció als ciutadans.

El regidor delegat del Cicle Integral de l’Aigua, Vicent Sarrià, ha informat d’aquests treballs de manteniment que duran a terme els tècnics d’EMIVASA, en coordinació amb l’Ajuntament de València. Segons ha explicat, aquesta actuació tècnica es desenvolupa d’acord a un pla de treball previst i coordinat per l’esmentat equip tècnic i que, a més, “contribuirà a millorar el servici de proveïment en aquesta zona costanera”.

“Els treballs s’han programat per a desenvolupar-los en el menor temps possible i minimitzar la seua afecció al veïnat de la zona”, ha assegurat. En aquest sentit, ha precisat que el tall d’aigua es realitzarà en el temps en el qual es preveu una baixada de pressió d’uns 5 metres de columna d’aigua. Pel que respecta, a la preparació i desenvolupament d’aquests treballs de millora de la xarxa d’abducció del Palmar i el Perellonet, afectaran el carril de circulació, en sentit Perellonet-València.

Per a facilitar la circulació de vehicles, el pas alternatiu d’aquests es regularà per semàfors portàtils i es recomana als veïns i veïnes d’aquesta zona moderen la velocitat i inicien els seus desplaçaments amb major antelació per a evitar la generació de retencions en la citada carretera en les “hores punta”.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

19 − deu =

viva gym canovas
exposicion caps tallats