25n
25N
25N

Las Naves acull l'obra de teatre documental 'Mos Maiorum'

Las Naves acull l'obra de teatre documental 'Mos Maiorum'
02/11/2017 -

L’obra «Mos Maiorum. La costumbre de los ancestros» es representarà el pròxim dissabte 4 de novembre a Las Naves, dins del cicle #OutOfTheBox que empra els espais no convencionals del Centre d’Innovació Urbana per a acollir peces teatrals.

En aquest cas, la companyia catalana ens trasllada a través d’un espai escènic buit a una realitat duríssima: la de les 27.000 persones que des de l’any 2000 han mort ja en la Mediterrània, fugint dels seus països d’origen a la recerca d’un refugi.

Els actors i actrius de Mos Maiorum, interpreten i reprodueixen gravacions reals de veus, ambients i sons enregistrats -a través de la tècnica Verbatim- en les zones afectades per aquest drama terrible que viuen les persones refugiades. Es crea així una dramatúrgia molt intensa que genera un efecte molt fort de veracitat en el públic.

L’obra posa en escena testimonis esquinçadors reals sobre la tragèdia de les persones refugiades, que han estat gravats en viatges de la companyia catalana Mos Maiorum a les zones de Melilla, Nador, Tànger, Ceuta, Màlaga o Barcelona.

La intenció d’eixa estètica de l’obra, segons descriu la companyia, «és plasmar una atmosfera nua, crua i sense afegits. Respon al desig de transmetre les veus dels testimonis de la manera més directa i real possible”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

2 × 3 =