25n
25N
25N

Obra Social La Caixa finançarà amb 5.000 euros el Programa d'Atenció Primària de Serveis Socials de Massamagrell

El programa va dirigit a menors en situació de risc que patisquen discapacitat, exclusió social o pobresa

Obra Social La Caixa finançarà amb 5.000 euros el Programa d'Atenció Primària de Serveis Socials de Massamagrell
23/10/2020 -

L’Ajuntament de Massamagrell, dins del Programa d’Atenció Primària de Serveis Socials impulsat per Obra Social La Caixa, ha presentat el projecte Atenció Socioeducativa de Xiquets, Xiquetes i Adolescents 2020. Un projecte dirigit a menors en situació de risc que patisquen discapacitat, exclusió social o pobresa, entre altres.

Per part seua, Obra Social La Caixa, ha acceptat aquest projecte de Massamagrell i ha col·laborat amb l’aportació de 5.000 euros, sobre els 9.318,15 euros del cost total del projecte. Fa uns dies, el Gestor de Banca d’Institucions de La Caixa, Jose Manuel González; i la Subdirectora de l’Oficina La Caixa de Massamagrell, Loles García; signaven el lliurament d’aquesta quantitat de diners juntament amb l’Alcalde de Massamagrell, Paco Gómez.

El projecte té com a objectiu promoure la igualtat d’oportunitats en menors en situació de vulnerabilitat social, facilitar la inclusió social i afavorir i enfortir la capacitat resilient d’aquests xiquets, xiquetes i adolescents, acompanyant-los en el desenvolupament integral de les seues àrees (personal, social i educativa).

Els beneficiaris d’aquest projecte seran els alumnes i les alumnes dels diferents CEIP de Massamagrell amb dificultats objectives d’integració. El projecte es desenvoluparà durant el curs 2020-2021, i en ell es formaran fins a 8 grups d’un màxim d’entre 4 i 6 xiquets i xiquetes per grup, sent un total de 36 menors en situació de risc.

L’alcalde de Massamagrell, Paco Gómez, comenta que “estem molt agraïts que Obra Social La Caixa s’implique una vegada més amb el municipi de Massamagrell. No és la primera ocasió en la qual ens financen algun dels nostres projectes, fa anys que col·laborem junts, i com a agraïment per això des de l’Ajuntament vam reconéixer la labor d’Obra Social La Caixa concedint-los el premi Vila de Massamagrell”.

“En aquest programa s’atenen xiquets, xiquetes i adolescents que presenten problemes de conducta a l’aula i es col·labora amb el centre escolar per a atendre’ls des de la perspectiva sistèmica, treballant amb tots els membres del sistema educatiu per a mantenir la convivència en el centre i l’adaptació de l’alumne o alumna al sistema escolar”, expliquen des d’Obra Social La Caixa.

Quatre grups realitzaran les sessions en el Centre Social de Massamagrell, els dilluns i dimecres; i els altres dos grups s’instal·laran a les aules de formació de l’Escola Taller del barri de la Magdalena, els dimarts i dijous; fins a finals del mes de febrer.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

14 − 5 =