caixa popular

Soriano defensa el compliment dels objectius relatius a la recollida de matèria orgànica

Soriano defensa el compliment dels objectius relatius a la recollida de matèria orgànica
17/10/2017 -

La regidora de Gestió de Residus Sòlids de l’Ajuntament de València, Pilar Soriano, aprofitarà aquest dimecres les jornades “Al sòl allò que és del sòl”, organitzades per Ecologistes en Acció València, per valorar la tasca que està desenvolupant la nostra ciutat en la recollida selectiva i el tractament dels residus orgànics.

“València està fent els deures. El govern de Joan Ribó té clara la importància de complir els objectius respecte a la recollida de matèria orgànica en 2020 i per això des de l’any passat ja hem començat a implementar-la en algunes zones de la nostra ciutat, que hem ampliat fa unes poques setmanes”, ha explicat Soriano, qui ha destacat els resultats obtinguts durant la implementació del projecte pilot als barris de Sant Marcel·lí, Benimaclet i al Marítim. “Estem en uns nivells semblants als de ciutats pioneres en la recollida de la fracció orgànica. Estem molt satisfets per la resposta de la ciutadania i dels grans productors als barris on hem començat a treballar i estem confiats que a Campanar i Sant Pau també tindrem bons resultats”, ha afirmat.

Soriano participarà en la jornada matinal en una taula rodona sobre l’adaptació dels municipis, consorcis i plantes de tractament al servici de la recollida selectiva de la fracció orgànica i els aspectes tècnics i de comunicació. Ho farà en la seua condició de presidenta de l’Entitat Metropolitana de Tractament de Residus (EMTRE).

A la vesprada, com a responsable municipal de Medi Ambient i Canvi Climàtic intervindrà en una nova taula rodona per explicar l’experiència de la ciutat de València en la recollida selectiva de la fracció orgànica.

El Palauet d’Aiora és l’enclavament que acollirà aquestes jornades.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

3 × 2 =

viva gym canovas
exposicion caps tallats