25n
25N
25N

Oberta la passarel·la 0 d'accés al Parc Fluvial del Túria

Oberta la passarel·la 0 d'accés al Parc Fluvial del Túria
28/07/2016 -

La passarel·la 0 d’accés al Parc Fluvial del Túria es troba oberta des del passat cap de setmana.

La col·laboració entre la conselleria d’Agricultura, Medi Ambient, Canvi Climàtic i Desenvolupament Rural, el Parc Natural del Túria, l’Ajuntament de Quart de Poblet i la Confederació Hidrogràfica del Xúquer, ha fet possible que s’òbriga novament este accés al Parc Fluvial Túria.

El Parc Fluvial del Túria és una infraestructura d’ús públic, construïda per la Confederació Hidrogràfica del Xúquer, en un espai natural protegit, com és el Parc Natural del Túria. A causa d’actes vandàlics a principis de juliol, la passarel·la 0 del Parc Fluvial que dóna accés des de Mislata i València va patir deterioraments importants que feien perillar la integritat dels usuaris, per la qual cosa es va decidir tancar el dit accés fins a donar solució, per a salvaguardar la seguretat dels visitants.

Fruit de la col·laboració entre Parc Natural del Túria, l’Ajuntament de Quart de Poblet i la Confederació Hidrogràfica del Xúquer, s’ha reparat la passarel·la 0, i s’ha habilitat un nou accés al Parc Fluvial des de la passarel·la, de manera que els usuaris ja poden disfrutar del recorregut del Parc Fluvial del Túria a través d’este accés.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

5 × cinc =