caixa popular

Obert el termini per a la presentació de candidats a Clavario Major 2018

Obert el termini per a la presentació de candidats a Clavario Major 2018
31/07/2017 -

L’Ajuntament de Burjassot ha fet públic el Band pel qual s’obri el període per a la presentació de candidats per a compondre la Clavaria de Sant Roc 2017/18 i per a ser Clavari Major en les festes del pròxim any.

Així, els criteris per a la inscripció en la Comissió de Festes-Clavaria de Sant Roc 2017/18, aprovats per la Junta de Govern Local, estableixen que per a constituir la Comissió serà necessària la inscripció, com a mínim, de 15 clavaris. Aquests clavaris hauran de tenir complits els 18 anys i estar empadronats a Burjassot.

Aquells que vulguen aspirar a ser Clavari Major, hauran d’indicar-ho en la inscripció tenint en compte que tindran prioritat aquells sol·licitants que no hagen sigut Clavaris Majors anteriorment.

Les sol·licituds poden presentar-se, en el propi Ajuntament, fins al dimarts 8 d’agost. La forma d’elecció serà mitjançant sorteig, entre tots els interessats; sorteig que tindrà lloc el divendres 11 d’agost a les 20 hores en el Saló de Plens de l’Ajuntament de Burjassot.


mostra viva 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

nou + deu =

Tardor
exposicion caps tallats
cultura als barris