25n
Orgull
Orgull

El nombre de sanitaris contagiats es triplica en la Comunitat Valenciana

El nombre de sanitaris contagiats es triplica en la Comunitat Valenciana
14/07/2021 -

El nombre de sanitaris de la xarxa d’hospitals públics de la Comunitat Valenciana que està de baixa per contagi covid pràcticament s’ha triplicat en l’últim mes en passar de 46 a 128 malgrat que des del mes de febrer passat estan vacunats. Per part seua, el número de personal que està en quarantena s’ha multiplicat per 5, segons han assenyalat fonts del sindicat CESM a Europa Press.

En concret, en aquests moments hi ha 128 sanitaris de baixa per contagi covid en la Comunitat Valenciana, segons les últimes dades disponibles del 8 de juliol, enfront dels 46 positius que hi havia registrats el 3 de juny.

Per categories, els facultatius contagiats han passat de 10 a 42, el personal d’infermeria de 17 a 45, el personal TCAE (Tècnic Auxiliar en Cures d’Infermeria) d’11 a 20, els zeladors d’un a set, el personal tècnic d’un a dos, el personal administratiu d’un a sis, un altre personal sanitari d’un a tres, mentre que l’altre personal no sanitari és l’únic que ha baixat de quatre a tres.

En total, els casos acumulats entre el personal sanitari de la Comunitat Valenciana des de l’inici de la pandèmia ascendeixen a 9.872 persones i s’han registrat 9.561 altes.

Per part seua, el personal en quarantena ha passat de 30 a 168. Per categories professionals, els facultatius en quarantena han passat de 3 a 10, el personal d’infermeria de 16 a 59, el personal TCAE (Tècnic Auxiliar en Cures d’Infermeria) de 2 a 39, els zeladors d’un a sis, el personal tècnic de zero a cinc, el personal administratiu de quatre a 14, un altre personal sanitari d’un a cinc, i un altre personal no sanitari de tres a quatre.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

divuit − 17 =