25n
25N
25N

El nombre de municipis sense nous contagis a la Comunitat Valenciana continua creixent

El nombre de municipis sense nous contagis a la Comunitat Valenciana continua creixent
17/02/2021 -

Les dades del coronavirus a la Comunitat Valenciana continuen millorant. La incidència acumulada baixa, i la pressió sanitària comença a alleugerir-se. Des de la setmana passada, s’ha notat una tendència a la baixa amb un descens significatiu dels nous contagis per coronavirus. De fet, cada vegada, més municipis de la Comunitat Valenciana no registren nous positius des dels últims 14 dies.

En aquest sentit, els pobles són: Benigembla, Benillup, Benimassot, Benimell, Beniguera, Bolulla, Bufali, Bujarra, Calles, Carrícola, Casas Altas, Casas Bajas, Castell de Cabres, Castellfort, Castell de Castells, Cervera del Maestre, Chelva, Chóvar, Cinctorres, Cirat, Confrides, Corts d’Arenosa, Cortes de Pallás, Cotes, El Camp de Mirra, El Castell de Guadalest, El Ràfol d’Almúnia, Els Poblets, Emperador, Espadilla, Estubeny, Facheca, Farmorca, Fontanars dels Alforins, Font de la Reina, Fuentes de Ayódar, Gaibiel, Gátova, Gavarda, Gestalgar, Gorga, Herbés, Higueras, Higueruelas, Hondón de los Frailes, Jarafuel, La Pobla de Benifassà, La Salzadella, La Serradella, La Torre d’en Besora, La Vall d’Alcalà, La Vall de Laguar, La Yesa, Llocnou de la Corona, Ludiente, Macastre, Matet, Montán, Murla, Palanques, Parcent, Pavías, Pina de Montalgrao, Pinet, Puebla de Arenoso, Puebla de San Miguel, Quatretondes, Rugat, Sacañet, Sagra, Salem, Sanet y Negrals, Santa Magdalena de Pulpis, Sant Joanet, Segart, Sella, Sempere, Senija, Siete Aguas, Sot de Chera, Sot de Ferrer, Teresa, Terrateig, Tírig, Todolella, Tusa, Tollos, Tormos, Torralba del Pinar, Torrebaja, Torrechiva, Torrella, Vallet, Vall de Almonacid, Vall de Gallinera, Vallés, Vallibona, Venta del Moro, Vilafranca, Vilar de Canes, Villahermosa del Río, Villanueva de Viver, Villores, Xodos, Zarra, Zorita del Maestrazgo i Zucaina.

Així mateix, Sanitat ha informat que s’ha registrat un descens del 64% en els nous positius a les residències de majors. De fet, s’ha passat de registrar durant la tercera setmana del mes de gener fins a 1.299 nous casos, als 472 notificats durant tota la setmana passada. I per a seguir amb aquesta tendència, els grups de vacunació continuaran prioritzant-se en funció de l’edat i no de les patologies.

Per tant, després de les persones de 80 i més anys, es continuarà amb les persones entre 70 i 79 anys i posteriorment el de 60 a 69. A continuació, es vacunarà als menors de 60 anys amb condicions de risc alt de patir malaltia greu per la COVID-19, que es concretaran en la pròxima Ponència de Vacunes.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

18 − nou =