25n
25N
25N

El nombre d'aules valencianes confinades l'última setmana de febrer se situa en el nivell més sota del curs

El 99,8 % dels grups d’alumnes dels centres educatius conclou l’última setmana de febrer sense incidències

El nombre d'aules valencianes confinades l'última setmana de febrer se situa en el nivell més sota del curs
01/03/2021 -

La setmana del 22 al 26 de febrer, dels quasi 47.000 grups que hi ha a les escoles i els instituts valencians sostinguts amb fons públics, el 99,8 % ha seguit les classes presencials sense que s’haja presentat cap incidència. Dels 1.845 centres educatius que constitueixen el sistema educatiu valencià, ha conclòs la setmana sense cap aula confinada el 96,3 %, és a dir, 1.776 centres.

Aquestes dades s’extrauen de la determinació de grups nous confinats durant l’última setmana de febrer, grups que romanen confinats de setmanes anteriors i grups que ja s’han desconfinat.

S’ha determinat el confinament de 48 grups de 34 centres educatius, 20 grups menys que en la setmana anterior. Això suposa una caiguda del 29 % en el ritme de nous confinaments. Aquesta és la segona xifra més baixa de nous confinaments des de l’inici de curs.

S’han desconfinat 154 grups de 95 centres educatius. Des que el passat 7 de gener es van reobrir els centres educatius després de les vacances, aquesta setmana és la cinquena consecutiva en la qual els desconfinaments d’aules superen els aïllaments preventius. Romanen confinats d’altres setmanes 60 grups de 35 centres educatius.

Per tant, el total de grups confinats en finalitzar la setmana passada ha sigut de 108 aules de 69 centres educatius. L’acumulat d’aules confinades s’ha reduït quasi a la meitat respecte a les 214 d’ara fa set dies i se situa en el nivell més baix de curs des que el passat 11 de setembre culminà la incorporació progressiva a les aules de tot l’alumnat.

Dels 818.644 alumnes d’Infantil, Primària, Secundària, Batxillerat i FP, n’hi ha un 0,2 % de positius actius, 1.315 alumnes. Amb l’aplicació dels protocols i les mesures de seguretat, s’ha establit l’aïllament preventiu, perquè han sigut contacte estret amb positius, d’un 0,4 % d’alumnes.

Pel que fa al professorat, dels 78.434 docents del sistema educatiu valencià, se n’ha registrat un 0,3 % de positius actius, això és 228 docents. A més, amb l’aplicació de les mesures estrictes de prevenció i protecció de contactes estrets amb positius actius, s’ha determinat l’aïllament preventiu d’un 0,3 % del professorat.

Per comarques, el 96,9 % dels 638 centres educatius de les d’Alacant no té cap grup confinat. Hi ha 20 centres educatius alacantins que tenen 40 grups confinats i, per tant, el 99,8 % dels prop de 16.700 grups d’aquestes comarques rep classes presencials amb tota normalitat.

Durant l’última setmana de febrer, a les comarques de València s’ha determinat el confinament de 28 grups de 19 centres educatius, s’han desconfinat 77 grups de 43 centres educatius i romanen confinats, d’altres setmanes, 29 grups de 21 centres educatius.

Dels 424.600 alumnes escolaritzats a les comarques de València, n’hi ha un 0,1 % de positius actius, 521 alumnes. Amb l’establiment dels protocols i les mesures de seguretat s’ha determinat l’aïllament preventiu, perquè han sigut contacte estret amb positius, d’un 0,3 % d’alumnes.

Pel que fa al professorat, dels 40.873 docents de les comarques de València, se n’ha registrat un 0,2 % de positius actius, això és 97 docents. A més, amb l’aplicació de les mesures estrictes de prevenció i protecció de contactes estrets amb positius actius, s’ha determinat l’aïllament preventiu d’un 0,2 % del professorat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quinze + 19 =