caixa popular

Més destinacions directes des de l'aeroport de València

Al llarg del 2018, l’aeroport de Manises comptarà amb noves connexions

Més destinacions directes des de l'aeroport de València
17/01/2018 -

L’aeroport de Manises segueix consolidant-se com un dels principals aeroports espanyols, si es té en compte que va tancar l’any amb un total de sis milions de passatgers durant 2017. Així, i amb l’objectiu que, durant la temporada baixa, el nombre de vols que ixen des de València no caiga de manera notable, s’han obert noves rutes d’hivern, que han començat a funcionar a partir d’aquest mes. Noves rutes que suposen l’increment de destinacions als quals podrem viatjar directament des de València.

D’aquesta manera, aquestes noves destinacions s’han unit a les 18 noves rutes, que ja van començar a funcionar al principi de la temporada, amb destinació a Glasgow, Edimburg, Milà, Cracòvia, Nàpols i Marràqueix, entre molts altres. Per descomptat, les noves destinacions s’aniran incorporant gradualment a l’aeroport de Manises.

En aquest sentit, i a partir del mes de març, els valencians tindran l’oportunitat de volar, directament, a Palerm o arribar a Sicília dues vegades a la setmana. Però això no és tot, ja que també s’incorporarà la ruta a Bristol, com a nou enllaç britànic, així com noves opcions per a viatjar a Roma o Brussel·les.

Serà al juny quan es torne a recuperar el vol directe a Tel Aviv (Israel), una de les destinacions amb més èxit, així com els vols amb destinació a Astúries. Finalment, per a l’estiu de 2018, els valencians també podran optar per visitar, en vol directe, la localitat de Belfast, tots els dimarts i els dissabtes.


mostra viva 2018

xs puzol

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

cinc × 2 =

Paiporta
exposicion caps tallats
Tardor
cultura als barris