25n
25N
25N

Més destinacions directes des de l'aeroport de València

Al llarg del 2018, l’aeroport de Manises comptarà amb noves connexions

Més destinacions directes des de l'aeroport de València
17/01/2018 -

L’aeroport de Manises segueix consolidant-se com un dels principals aeroports espanyols, si es té en compte que va tancar l’any amb un total de sis milions de passatgers durant 2017. Així, i amb l’objectiu que, durant la temporada baixa, el nombre de vols que ixen des de València no caiga de manera notable, s’han obert noves rutes d’hivern, que han començat a funcionar a partir d’aquest mes. Noves rutes que suposen l’increment de destinacions als quals podrem viatjar directament des de València.

D’aquesta manera, aquestes noves destinacions s’han unit a les 18 noves rutes, que ja van començar a funcionar al principi de la temporada, amb destinació a Glasgow, Edimburg, Milà, Cracòvia, Nàpols i Marràqueix, entre molts altres. Per descomptat, les noves destinacions s’aniran incorporant gradualment a l’aeroport de Manises.

En aquest sentit, i a partir del mes de març, els valencians tindran l’oportunitat de volar, directament, a Palerm o arribar a Sicília dues vegades a la setmana. Però això no és tot, ja que també s’incorporarà la ruta a Bristol, com a nou enllaç britànic, així com noves opcions per a viatjar a Roma o Brussel·les.

Serà al juny quan es torne a recuperar el vol directe a Tel Aviv (Israel), una de les destinacions amb més èxit, així com els vols amb destinació a Astúries. Finalment, per a l’estiu de 2018, els valencians també podran optar per visitar, en vol directe, la localitat de Belfast, tots els dimarts i els dissabtes.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

2 × quatre =

bombers
CCCC
bombers