25n
25N
25N

El ple aprova la implantació de nous punts nets fixos

Sergi Campillo: «La moció és inviable tècnicament, amb els terminis dels tràmits, no es podria arribar a temps per realitzar les obres en el CEIP Raquel Payà»

El ple aprova la implantació de nous punts nets fixos
25/04/2019 -

El Ple municipal ha aprovat la moció alternativa de l’equip de Govern, davant la moció presentada pel Grup Ciutadans, sobre l’ implantació de nous punts nets fixos en zones enjardinades de València, després d’obtenir els vots a favor per unanimitat i sense debat.

Aquesta proposta contempla continuar amb el desenvolupament de la xarxa d’ecoparcs automàtics de l’Entitat Metropolitana per al Tractament de Residus (EMTRE) per a reforçar la xarxa d’Ecoparcs mòbils assistits de l’EMTRE i de l’Ajuntament de València. També, que des de l’Ajuntament i de forma coordinada a la implementació dels punts nets, es desenvolupe un programa de publicitat que informe de la nova iniciativa, de la ubicació d’aquests elements i sobre els diferents tipus de residus que es poden depositar als ecoparcs. A més de la conscienciació del canvi climàtic, l’economia circular i la importància del reciclatge per a la millora del Medi Ambient.

Així mateix també s’ha aprovat incloure aquests punts en el sistema informàtic de la xarxa d’ecoparcs metropolitans (IRECO), una vegada es pose en marxa el programa de bonificacions dels ecoparcs de l’EMTRE.

PLA D’ACTUACIÓ CEIP RAQUEL PAYÀ

D’altra banda, el Ple municipal ha rebutjat la moció presentada pel Grup Ciutadans sobre el pla d’actuació específic en el CEIP Raquel Payà, després d’obtenir els vots en contra de l’equip de govern i els vots a favor de l’oposició.

El regidor del Grup Ciutadans Fernando Giner ha assenyalat que «la situació d’aquest col·legi de primària és pèssima i per això en la moció es demana el manteniment d’aspectes bàsics com són les portes i aires condicionats». D’altra banda, el regidor del Grup Popular Cristobal Grau ha destacat que «mentre es realitzen els tràmits amb la Generalitat, s’han d’escometre les intervencions bàsiques, ja que existeix una situació de màxima dificultat per a aquests centres».

Per part seua, el regidor Sergi Campillo ha explicat que «la moció és inviable tècnicament, amb els terminis dels tràmits, no es podria arribar a temps per a realitzar les obres aquest estiu». «Hem avançat i hem fet la memòria tècnica, això és més del que va fer el Grup Popular, ja que des del 2002 no hi ha registre de cap intervenció en aquest centre», ha afegit.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

1 × 2 =

museo prehistoria