caixa popular

13 nous projectes de carrils bici a València

13 nous projectes de carrils bici a València
19/01/2018 -

L’Ajuntament abordarà enguany 13 nous projectes de carrils bici per consolidar el nou model de mobilitat sostenible implantat en la ciutat, tal com ha anunciat hui el regidor de Mobilitat Sostenible, Giuseppe Grezzi, qui, a més, ha destacat “la gran quantitat d’usuaris i usuàries que cada dia es mouen per les noves infraestructures ciclistes de València, com ara l’Anell Ciclista”.

“Amb totes aquestes infraestructures permetem que per fi hi haja a València una alternativa als desplaçaments amb vehicles motoritzats i contribuïm a la pacificació del trànsit, l’augment de la seguretat i l’establiment de la sostenibilitat com a prioritat en el model de mobilitat de la nostra ciutat”, ha afirmat el regidor.

Concretament, enguany s’abordaran cinc projectes ja en licitació: els dels carrils bici en les avingudes de Burjassot, de la Constitució, del Regne de València i de Suècia; els dels carrers de Conca, Palleter i el pont de Campanar, així com el de Manuel Candela i Tomás de Montañana. A més, amb la licitació imminent hi ha els carrils bicis de Joan XXIII, Mestre Rodrigo i l’eix Sancho Tello – Jerónimo Monsoriu. D’altra banda, ja pressupostats i amb el projecte redactat hi ha els carrils bici de les avingudes del Port, de l’Institut Obrer Valencià i del Primat Reig, el del carrer d’Alacant i el de les Grans Vies Ferran el Catòlic i Ramón y Cajal.

D’altra banda, ha detallat els projectes ja executats en 2017, amb una liquidació total final d’1.443.102,28 euros i on destaca la finalització del projecte de l’Anell Ciclista, amb la connexió per tota la Ronda Interior. També hi ha connexions al nord de la ciutat, com ara les de Clariano i Blasco Ibáñez, Eugenia Viñes i Ramón Asensio; Misser Mascó, Pare Ferrís i Pintor Maella. En les connexions al sud de la ciutat hi ha les del Bomber Ramón Duart i Doctor Waksman; Pont de l’Assut de l’Or, Tres Creus i Doctor Rafael Bartual. A més, s’han executat els carrils bici de Malilla, de Lluís Peixó i el tram de la Porta de la Mar-Blasco Ibáñez (on cal finalitzar obres), Bernat Descoll i el PAI Malilla Nord (d’execució privada). Per últim, també s’ha intervingut al carril bici de la primera fase del Parc Central i en el carrer de Sant Vicent i l’eix que connecta la Plaça d’Espanya amb Tres Creus per l’avinguda del Cid, que es troben inacabades.


xs puzol

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quatre × 1 =

Paiporta
exposicion caps tallats
Tardor
cultura als barris