caixa popular

Els nous projectes de carril bici per al 2018

Els nous carrils bici enllaçaran els barris de Montolivet, Benicalap, Torrefiel i Orriols

Els nous projectes de carril bici per al 2018
25/01/2018 -

València ofereix als ciutadans una alternativa de mobilitat als vehicles motoritzats. I és que la construcció de l’anell ciclista no solament ha sigut un pas més per a convertir València en una ciutat molt més sostenible, sinó que a més, cada vegada, el nombre d’usuaris que es desplacen per aquestes infraestructures ciclistes augmenta considerablement. Davant aquests fets, Giuseppe Grezzi, Regidor de Mobilitat Sostenible de l’Ajuntament de València, ja ha anunciat els grans projectes de mobilitat que es desenvoluparan al llarg del 2018, i que afermaran les noves polítiques que està duent a terme Grezzi.

D’aquesta manera, la nostra ciutat comptarà amb 13 nous carrils bici, que connectaran més barris valencians, amb l’objectiu de reduir el nombre dels vehicles motoritzats dels nostres carrers. Un avanç important en la promoció de la bicicleta com a principal mitjà de transport que, malgrat les crítiques rebudes per part dels grups polítics de l’oposició, ha quedat demostrat l’eficàcia d’aquestes polítiques. Prova d’això són els diferents premis que ha rebut el Consistori, com per exemple el de Ciutat Sostenible.

Així, els carrils bici que ja estan en licitació seran els de les avingudes de Burjassot, de la Constitució i de Suècia; els dels carrers Conca, Palleter, Manuel Candela, Tomás de Montañana i el Pont de Campanar, així com el carril bici de Regne de València que, en paraules de Grezzi, ‘es realitzarà en la calçada per a respectar l’espai que tots hem de tenir en la via pública’.

Així mateix, a aquests projectes de carril bici se’ls sumaran els que estan pendents de licitació que correspondran als de Juan XXIII, Maestro Rodrigo i l’eix Sancho Tello – Jerónimo Monsoriu, però també els carrils bicis de les avingudes del Port, de Primado Reig, de l’Institut Obrer, el del carrer Alacant i el de les Grans Vies Fernando el Catòlic i Ramón i Cajal, que estan pressupostats.

Un gran anell ciclista, que permetrà que barris com el de Montolivet, Benicalap, Torrefiel i Orriols s’unisquen a aquest projecte que ja està revolucionant la manera de desplaçar-nos per la ciutat. I és que en tan sols dos anys, la Regidoria de Mobilitat ha creat un anell ciclista que ha sigut reconegut internacionalment.


mostra viva 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dos + 20 =

Tardor
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
cultura als barris