caixa popular

Nous passos per a vianants en Blasco Ibáñez

Nous passos per a vianants en Blasco Ibáñez
23/10/2017 -

L’avinguda de Blasco Ibáñez ja disposa de dos nous passos per a vianants que milloren l’itinerari que les persones poden fer caminant per aquesta via al seu pas per l’avinguda de Suècia. Aquest encreuament és un dels que més peticions de millora acumulava per part del veïnat de la ciutat.

La nova senyalització consisteix en un nou pas de vianants ubicat en l’avinguda de Blasco Ibáñez, en sentit cap al barri del Cabanyal, just en la incorporació des de l’avinguda de Suècia. Es tracta d’una senyalització votada majoritàriament pel veïnat als pressupostos participatius.

D’una altra banda, també s’ha senyalitzat un nou pas per a vianants per unir els dos trams de la mitjana de l’avinguda de Blasco Ibáñez pel costat més pròxim al carrer de Gascó Oliag.

“Continuem treballant per facilitar els itineraris per a vianants i fer-los més segurs. Per això reduïm també els punts de risc o incertesa per a les persones que caminen per la ciutat. Tot açò redunda en una mobilitat millor, més sostenible, segura i àgil a la nostra ciutat”, ha explicat el regidor de Mobilitat Sostenible de l’Ajuntament de València, Giuseppe Grezzi.


xs puzol

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

nou + nou =

Paiporta
certamen de bandes vila de catarroja
Tardor
cultura als barris