València segueix apostant pels parcs per a gossos

Tres Forques, Torrefiel i la Malva-rosa comptaran amb zones de socialització per a gossos

València segueix apostant pels parcs per a gossos
16/10/2018 -

Els animals de companyia i, especialment, els gossos formen ja part del dia a dia d’una part important de la població valenciana. I des de l’Ajuntament de València, concretament des de la regidoria de Parcs i Jardins, s’han posat a la feina per a crear una ciutat en la qual tots tinguem el nostre espai i, per descomptat, les mascotes no podien ser menys.

D’aquesta manera, i tal com explicava la regidora Pilar Soriano, “estem apostant per parcs en els quals hi ha reservat i separat, convenientment, espais perquè els gossos puguen gaudir d’un passeig divertit i fora de l’habitual, on puguen córrer i fer exercici sense interferir a la resta d’usuaris del parc”.

En aquest sentit, Soriano continua amb la creació de més zones de socialització per a gossos en els diferents barris valencians. Actualment, València compta amb un total de 20 zones d’esplai, i ha remodelat onze de les existents. I és que cal recordar que ja en l’anterior equip de Govern es van començar a impulsar uns espais reservats per a gossos, encara que es tractava dels anomenats ‘pipi-can’, que consistien en una zona barrada perquè els animals feren les seues necessitats.

No obstant això, Soriano li ha fet un gir de 360° graus a aquest projecte, no solament creant zones més àmplies amb espais de joc a diferent altura per a cada tipus de gos, sinó que ha apostat per la proliferació d’aquestes zones de socialització. Així, ja s’ha aprovat la licitació de tres zones més, que se situaran en els barris de Torrefiel, la Malva-rosa i Tres Forques, i que comptaran amb un pressupost de 352.166,51 euros.

La zona de socialització de Torrefiel se situarà en la plaça Músic Espí; la de la Malva-rosa en el carrer Fausto Elio; i la zona de Tres Forques se situarà en la plaça Magúncia, que comptarà amb una font ornamental i un sistema de doble porta. Però a més, és necessari recordar que el futur Parc Central, que obrirà les seues portes en un breu període de temps, també comptarà amb una zona d’esplai per a gossos de 1.382 metres quadrats, que estarà delimitat per tanques per a no afectar a la resta d’usuaris d’un dels parcs més importants per a València.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quinze + 7 =

sagunt a escena 2019
turismo salou