25n
25N
25N

Els nous panells de trànsit de València informen de les places lliures dels aparcaments

Els nous panells de trànsit de València informen de les places lliures dels aparcaments
09/06/2021 -

Els quatre panells informatius de trànsit de tecnologia avançada que l’Ajuntament té instal·lats en quatre accessos a la ciutat, concretament en l’avinguda del Cid, la CV-36 (Camí Nou de Picanya), la CV-35 (Corts Valencianes) i la V-31 (Pista de Silla), inclouran a partir d’ara informació de les places lliures en els aparcaments que faciliten aquesta informació al consistori. Aquests pàrquings són el d’avinguda de l’Oest, Centre Històric-Mercat Central, Regne de València i Tres Creus.

Els tècnics del Centre de Gestió de Trànsit del Servici Municipal de Mobilitat Sostenible han iniciat les proves per a la posada en ús d’aquesta novetat. La informació s’oferirà a les persones conductores en els moments en els quals aquestes vies registren trànsit fluid i els panells estén inoperatius sense donar informació sobre retencions o incidències, atés que no n’hi ha.

Aquests nous panells informatius de tecnologia avançada es van instal·lar en 2019. Entre altres aspectes, permeten més caràcters en els seus missatges informatius, canvis en la grandària de lletra, inserció de diferents elements iconogràfics i, per tant, major flexibilitat comunicativa en comparació amb els antics panells de “Senyals de Missatge Variable” o SMV.

El regidor d’Agenda Digital, Pere Fuset, ha manifestat que “la mobilitat sostenible és sens dubte una de les màximes prioritats dins de l’estratègia de Smart City València. Per això treballem de manera coordinada i permanent, per a introduir millores que permeten les persones usuàries prendre les millors decisions i, alhora, afavorir que eixa mobilitat siga veritablement sostenible. La col·locació de panells viaris com aquests, que connecten directament amb la plataforma de ciutat intel·ligent, es complementa amb altres funcionalitats, com el geoportal o l’appValència, que permeten a la persona usuària conéixer a cada moment totes les dades relatives a la mobilitat, com la que mostren aquests panells”. “En els pròxims mesos veuran la llum nous projectes que incideixen en aquesta línia de col·laboració i que fan de l’estratègia Smart City un puntal bàsic per a afavorir una mobilitat sostenible a València”, ha conclòs l’edil.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

20 − huit =