caixa popular

Nous panels als itineraris del bosc de la Devesa

Nous panels als itineraris del bosc de la Devesa
10/06/2018 -

El regidor de Devesa-Albufera, Sergi Campillo, ha explicat la nova actuació duta a terme per la seua regidoria al Parc Natural, consistent en la instal·lació de nova senyalització en aquest espai natural protegit per a informar sobre els equipaments i recursos existents a les persones visitants i «contribuir a la promoció dels espais naturals, la difusió dels seus valors naturals i patrimonials i, per tant, el desenvolupament socioeconòmic sostenible de la Devesa de l’Albufera».

«Per a nosaltres és molt important contribuir a la sensibilització ambiental de la nostra societat. Conscients d’aquesta necessitat, hem adaptat la tipologia dels senyals a les necessitats informatives i interpretatives dels visitants actuals, ja que els anteriors panells informatius eren molt antics i la informació estava desactualitzada», ha dit Campillo.

Així, dels sis itineraris, els panells de l’Històric de la Gola del Pujol no es canvien ara, ja que abans que acabe el 2018 estarà executada l’obra de l’adaptació en matèria d’accessibilitat d’aquest itinerari, i l’obra ja inclou una nova senyalització adaptada a les característiques d’aquest nou itinerari que serà accessible per a persones amb discapacitat.

La resta s’actualitzen tots, és a dir, els de l’Itinerari Botànic, Itinerari Històric del Saler, Itinerari Lúdic de la platja I l’Itinerari dels Sentits. Juntament amb els panells grans es canviaran també els panells menuts de les diferents parades dels 5 itineraris en les quals s’han fet els mateixos canvis, actualització, traducció al valencià i adaptació al disseny de la Generalitat. «Era molt important canviar els panells perquè a més, ens adaptem a la cartelleria normalitzada del Parc Natural establerta per la Generalitat», ha declarat Campillo.

També s’han posat tres codis QR per a descarregar-se els itineraris que hi ha a la web albufera.valencia.es tant en valencià com en castellà i anglés, directament al mòbil.

«Després de deu anys hem considerat necessari canviar la senyalització de la Devesa, donat l’estat de deteriorament en què es trobaven els panells informatius de l’inici i final dels itineraris temàtics autoguiats de la Devesa i els de les seues parades. A més, així, contribuïm a donar a conéixer l’enorme patrimoni ambiental que tenim els valencians i valencianes», ha conclòs Campillo.

Etiquetes


mostra viva 2018

xs puzol

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tres × tres =

Paiporta
exposicion caps tallats
Tardor
cultura als barris