25n
25N
25N

La Marina de València, el pla estrela d'aquest estiu

La primera piscina natural urbana de València o el festival de cinema marí a l’aire lliure, alguns dels atractius de La Marina

@lamarinadevlc

La Marina de València, el pla estrela d'aquest estiu
30/07/2019 -

La Marina de València està de moda aquest estiu. I és que en el marc de la campanya ‘Estiu a La Marina’, amb l’objectiu d’acostar aquest espai únic a la ciutadania, es continua treballant en la creació d’activitats i noves instal·lacions, però també millorant els espais existents perquè el flux de gent que passa per La Marina continue creixent any rere any, amb la consegüent repercussió econòmica que té en l’activitat productiva d’aquest enclavament.

Així, enguany, La Marina de València ha estrenat nous espais que estan tenint una molt bon acolliment. Primer, s’obria al públic la primera piscina natural urbana de València en les aigües del port, enfront de l’edifici de La Base. Una piscina d’aigua salada que romandrà oberta fins al 12 de setembre en horari d’11.30 a 19.30 hores.

Amb un aforament de 403 persones, aquesta piscina compta, a més, amb un carril de natació per a entrenament esportiu amb capacitat per a 58 persones, així com tots els serveis necessaris per a unes instal·lacions d’aquestes característiques, com a condícies, vestuaris, dutxes, flotadors salvavides, servei de salvament i socorrisme i un lloc de primers auxilis. Així mateix, la qualitat d’aigua no solament és òptima per al bany, sinó que La Marina de València és l’únic port esportiu de la província amb Bandera Blava, certificació europea de qualitat mediambiental.

La Marina Shark Festival Film

I aquesta nova zona de bany de La Marina serà l’escenari del festival de cinema marí a l’aire lliure. Amb una pantalla inflable, que es podrà veure des de l’aigua de la piscina o la zona del solàrium, els assistents tindran l’oportunitat de gaudir, d’una manera diferent, del cinema.

Així, mentre el divendres 30 d’agost es projectarà un cicle de curtmetratges relacionats amb l’aigua i el medi ambient, precedit d’una conferència sobre el rodatge en el medi aquàtic, el dissabte, 31 d’agost, serà el moment de la projecció de ‘Shark’ (Tauró). Els espectadors podran sentir-se dins de la pel·lícula, ja que es podrà gaudir d’aquesta mítica pel·lícula de Spielberg dins de l’aigua.

‘El Oasis’, nova zona gastronòmica dins de l’espai cultural La Base

A la terrassa de La Base es troba ‘El Oasis’, un espai per a gaudir, escoltar música i, per descomptat, degustar gastronomia de qualitat. Aquesta nova zona, que obria al públic el passat 24 de juliol, és l’escenari perfecte per a gaudir del port de València, mentre prens alguna cosa amb música en directe de fons. No obstant això, La Base alberga molt més en el seu interior.

I és que la cultura i la innovació es funden en aquest nou espai expositiu, que funcionarà com a punt de trobada per a la ciutadania i, a més, amb Wifi gratuït. Des de les 11.00 fins a les 00.00 hores, de manera ininterrompuda, i fins que s’establisquen els horaris de tardor, La Base romandrà oberta com un dels espais culturals, d’oci i de gastronomies per excel·lència.

El Oasis

@lamarinadevlc

La nova pista multiesportiva, exemple de recuperació de l’espai per a la ciutadania

La Marina de València ja ha estrenat la seua nova pista multiesportiva, d’aproximadament, 1.000 m². No obstant això, l’espectacular és com, a partir de les escletxes de l’antiga pista de la Fórmula 1, s’ha recuperat aquest espai i s’ha transformat en una autèntica obra d’art.

Gràcies a l’artista Abel Iglesias, resident a València, però reconegut en el panorama artístic nacional, aquesta pista s’ha convertit en un tapís multicolor, que inunda el terra i les parets del recinte, i que, a més, només ha fet falta utilitzar pintura i la reutilització de les tanques de la Formula 1 que encara es conservaven en Marina Sud, per a crear aquest espai.

pista-deportiva-la-marina

@lamarinadevlc

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quatre × cinc =

mercat medieval ontinyent
mercat medieval ontinyent