25n
25N
25N

Els nous elements delimitadors de la plaça de l'Ajuntament ja estan enllestits

Els nous elements delimitadors de la plaça de l'Ajuntament ja estan enllestits
05/05/2020 -

Els elements delimitadors que permetran materialitzar la conversió en zona de vianants de la plaça de l’Ajuntament ja estan enllestits i demà dimecres s’iniciarà el seu traslladat a la plaça, on en els pròxims dies es procedirà a la seua col·locació. Totes les peces llueixen l’escut de la ciutat de València i el color verd, la qual cosa unificarà aquesta actuació amb la qual es recuperaran 12.000 m² per a les persones i s’avançarà cap a una ciutat més sostenible i saludable.

Les més de 200 peces fabricades inclouen un sistema de jardineres amb diferents altures i dimensions que se situaran estratègicament en diferents llocs de la plaça per a delimitar l’espai públic recuperat pels vianants. També serviran per a senyalitzar el carril per on circularan els autobusos híbrids i elèctrics de la nova línia C1-Centre Històric, l’única que passarà pel carrer de la Pau fins a la plaça de l’Ajuntament, fent una parada en la plaça de la Reina.

A més, els delimitadors albergaran diferents tipus de vegetació amb adaptació climàtica mediterrània que permetran incorporar arbratge a la plaça i ombra, però també contribuir a millorar la qualitat ambiental a la ciutat. Altres elements senyalitzadors tindran la base de formigó i estaran formats per un bàcul i banderola, que lluirà la imatge de ‘Pla Respira València Centre’.

El regidor de Mobilitat Sostenible, Giuseppe Grezzi, ha visitat hui la fàbrica per a supervisar els últims detalls de la producció de les jardineres i els altres elements que arribaran a la plaça a partir de demà. “És molt emocionant la gran faena de disseny i fabricació de tots aquests elements, que posen encara més en valor la recuperació de la plaça, amb trets que evoquen el color, la llum i els símbols de València”, ha assegurat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

5 × 4 =