25n
25N
25N

Aldaia oferta dos cursos formatius nous en l’Aula Mentor

Els estudis són d’atenció telefònica i creació de tendes virtuals i tenen una durada de 60 hores

Aldaia oferta dos cursos formatius nous en l’Aula Mentor
07/06/2018 -

L’Aula Mentor d’Aldaia ha incrementat la seua oferta de cursos formatius gratuïts amb dos estudis nous sobre atenció telefònica i creació de tendes virtuals, que tindran una durada de 60 hores certificades. La matrícula d’aquests cursos estarà oberta durant tot l’any -llevat del mes d’agost- i es podrà formalitzar adreçant-se a l’Aula Mentor.

El curs d’atenció telefònica s’organitza en cinc mòduls sobre tipus de cridades o com transmetre eficaçment informació, entre altre continguts, i es realitzarà a través d’internet. Les persones interessades en cursar aquests estudis hauran de disposar d’un dispositiu per gravar àudios i tindre un ordinador amb connexió a internet o bé fer servir els de l’aula.

El segon curs, de creació de tendes virtual, es realitzarà mitjançant la plataforma OpenCart i està dirigit a xicotetes empreses o negocis que vulguen ampliar la seua activitat comercial per internet o desenvolupar un catàleg virtual. Les persones interessades en fer aquesta formació hauran de tindre únicament un ordinador amb connexió amb Internet.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

2 × 3 =

CCCC
torrent