25n
25N
25N

El nou Teatre La Plazeta obri les seues portes per a dinamitzar la cultura a Torrefiel, Orriols i Sant Antoni

El nou Teatre La Plazeta obri les seues portes per a dinamitzar la cultura a Torrefiel, Orriols i Sant Antoni
27/11/2019 -

Aquest matí s’ha presentat als mitjans el Teatre La Plazeta, un nou espai dinamitzador de l’art, la cultura i l’oci a la ciutat de València que aposta per portar espectacles i artistes de primer nivell als barris d’Orriols, Torrefiel i Sant Antoni.

La Plazeta, situat al carrer Sant Bruno, compta amb capacitat per a més de 750 espectadors i cerca convertir-se en un símbol d’identitat, cohesió i desenvolupament local, tant del barri com de la ciutat en el seu conjunt, amb una oferta escènica per a tota mena de públics.

Segons el promotor d’aquesta iniciativa, Carles Ortega ‘la nostra idea és potenciar la cultura i l’oci de qualitat més enllà del centre de la ciutat. Creiem que els barris han de comptar amb iniciatives culturals de primer nivell i per a això comptem amb espectacles a l’altura dels grans teatres de València’.

El Teatre La Plazeta aposta per les noves tendències i per crear un ambient on les emocions comencen des que l’espectador entra per la porta. La Plazeta, no pretén ser una oferta cultural més, sinó que vol oferir als seus visitants tota una experiència global en la qual, a través d’estímuls tècnics i estètics, es faça un volt al concepte clàssic d”anar al teatre’.

Per part seua, el director de projectes i programació, Miguel Guillot, ha assenyalat que “es pretén abastar a tots els públics amb una programació variada i de qualitat. El nostre objectiu és aconseguir un espai únic fora de les regles convencionals establides i que l’experiència transcendisca el mer fet de veure una actuació. Volem que l’espectador es fusione amb un ambient envolupant i experiencial que s’ha creat per a ell i el seu gaudi. Cada funció serà una experiència inoblidable per a qualsevol que participe en l’espectacle”.

El Teatre La Plazeta va ser reformat fa dos anys i compta amb les últimes prestacions per als visitants: capacitat per a 759 persones i pàrquing propi. A més el teatre compta amb un cuidat equip visual i sonor, actualitzat amb les últimes tecnologies de producció per a oferir les millors experiències a l’espectador.

Humor, infantil i espectacle circense aquest Nadal

La programació del Teatre La Plazeta per a pròxims dies inclou als monologuistes JJ Vaquero i Nacho Lozano, a més d’espectacles infantils i l’experiència ‘The Magnificient Expectacular Circus Experience’.

Precisament aquest espectacle és el plat fort d’aquest Nadal en el Teatre La Plazeta. Es tracta d’una experiència-espectacle que combina acrobàcies, màgia i música en un mateix escenari per a recrear els anhels circenses de la nostra infància.

Javier Botía, campió mundial de mentalisme, és el mestre de cerimònies de ‘The Magnificient Expectacular Circus Experience’. Durant la roda de premsa ha assenyalat que ‘en aquest espectacle trenquem la quarta paret; s’esborra la línia de l’escenari i el públic és un actor més que participa activament de l’actuació”. A més ha destacat que en aquest espectacle ‘artistes de primer nivell creen una experiència circense, més enllà del clàssic concepte del circ a l’ús’.

‘The Magnificient Expectacular Circus Experience’ és una experiència de circ més enllà de les tradicionals carpes: un xou únic amb personatges increïbles com trapezistes, mags, acròbates, la dona barbuda… i les històries que conten aquests artistes.

Gràcies a la immersió en aquest món, l’espectacle aconsegueix retrotraure’ns a la infància en la qual somiàvem a actuar en una companyia circense quan, de xicotets, anàvem al circ a veure a aquests ‘magnífics artistes’. Les sessions de ‘The Magnificient Expectacular Circus Experience’ arranquen el dia 25 de desembre i finalitzen el 4 de gener, tots dos inclosos.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

6 + 1 =

CCCC
activem alfafar