25n
25N
25N

L'Ajuntament de València instal·la un nou sistema de megafonia a Benifaraig

L'Ajuntament de València instal·la un nou sistema de megafonia a Benifaraig
03/01/2019 -

Amb el finançament del Pla Som+ de la Diputació de València, s’ha dut a terme el projecte d’adequació i modernització de la instal·lació existent de megafonia de Benifaraig. El pressupost per a aquesta acció ha sigut de 9.247,41 euros i la seua ampliació s’ha realitzat mitjançant huit botzines, amb la finalitat d’arribar a la totalitat del nucli poblacional. El regidor de Govern Interior, Sergi Campillo, ha explicat que «aquesta era una reivindicació històrica del veïnat del poble de Benifaraig, ja que l’anterior sistema estava totalment obsolet i no arribava a totes les parts del poble».

Aquestes botzines, la potència de les quals és de 30 vats, s’han instal·lat en les zones altes dels edificis municipals, mitjançant bàculs col·locats en la coberta de l’edifici d’Alcaldia, situat al carrer de Ferrer i Bigné número 47, i en l’edifici multiusos del carrer Ferrer i Bigné, número 85.

Campillo ha destacat que «aquesta nova actuació és una de tantes que estem fent per millorar la qualitat de vida als pobles de la nostra ciutat. En concret, en Benifaraig hem pogut fer inversions que eren molt esperades pels veïns i veïnes, com per exemple la rehabilitació i condicionament de l’antiga seu del casino de la Cooperativa Agrícola Valenciana San José, que s’ha destinat com a centre Municipal de servicis i activitats, que ja és una realitat després de tants anys d’abandó per part de l’anterior equip de govern del PP».

PLA SOM +

El Pla Som + es du a terme en tots els pobles de València i té un cost zero per a l’Ajuntament, ja que està íntegrament finançat per la Diputació. Aquest projecte té un import total de mig milió d’euros, repartits en diferents regidories. La part del pla que gestiona la Regidoria de Govern Interior, en què es troba aquest projecte, ascendeix a un total de 93.563,27 euros i actua en cinc pobles diferents: Borbotó, el Palmar, el Perellonet, Benifaraig i Poble Nou.

Els cinc projectes duts a terme en els diferents pobles són: a Borbotó, la reforma de l’edifici d’Alcaldia i nova sala d’usos múltiples; al Palmar, la reforma de l’antiga escola per realitzar un centre juvenil; al Perellonet, el condicionament d’un parc infantil; a Benifaraig, l’adequació i modernització de la megafonia, i a Poble Nou, la instal·lació d’una estructura coberta a la plaça de l’Ajuntament.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

3 + 1 =