25n
25N
25N

L’Ajuntament realitza un nou simulacre d’incendi a l’edifici de Tabacalera

Luisa Notario ha destacat “el compromís demostrat des del mandat anterior pel govern municipal amb la seguretat de la plantilla i de la ciutadania”

L’Ajuntament realitza un nou simulacre d’incendi a l’edifici de Tabacalera
04/02/2020 -

Totes les empleades i els empleats municipals que treballen a l’edifici de Tabacalera, així com tots els veïns i veïnes que hi havia este migdia a les instal·lacions municipals –vora unes 800 persones en total- han sigut evacuats arran de la realització d’un nou simulacre, en este cas per un suposat incendi en un dels vestíbuls de la planta baixa. La regidora de Recursos de l’Ajuntament de València, Luisa Notario, ha destacat la importància de simulacres com el de hui.

“Des de 2016 el govern de Joan Ribó ha demostrat el seu compromís amb la seguretat del personal municipal i de totes les persones usuàries de les instal·lacions municipals recuperant estos simulacres amb periodicitat anual després de molts anys sense que es feren”, ha explicat Notario, per a qui els simulacres són “la ferramenta perfecta per detectar qualsevol desajust en els protocols i poder millorar-los”.

No obstant això, el simulacre d’este migdia s’ha resolt amb un temps d’evacuació total de vora 11 minuts i l’arribada dels efectius de Policia Local i Bombers en temps aproximats als 5 i als 12 minuts. Entre les intervencions realitzades hi ha hagut l’evacuació d’una persona amb mobilitat reduïda que hi havia a la segona planta de l’edifici.

Durant el simulacre totes les persones evacuades s’han concentrat en els punts exteriors de reunió establits pels protocols de seguretat de les instal·lacions.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

12 + nou =

Valencia activa
bombers
Valencia activa