25n
25N
25N

El nou servei Euromed reduirà fins a 45 minuts el viatge Barcelona-València i Castelló

El nou servei Euromed reduirà fins a 45 minuts el viatge Barcelona-València i Castelló
02/01/2020 -

El nou servei Euromed reduirà fins a 40 minuts el trajecte Alacant-Barcelona i en 45 el de València i Castelló, a partir del dilluns 13 de gener, al circular els trens entre la ciutat comtal i Camp de Tarragona per la via d’Alta Velocitat utilitzant la nova variant de Vandellós, segons ha informat Renfe.

En el cas d’Alacant, el nou servei Euromed connectarà amb Barcelona en 4 hores i 20 minuts, amb una reducció del temps de viatge que oscil·la entre 40 i 33 minuts respecte al millor temps actual; amb València, la duració serà des de 2 hores 35 minuts, amb una reducció de 45 i 36 minuts; i amb Castelló en menys de dues hores (una hora i 55 minuts), entre 45 i 23 minuts menys que en l’actualitat.

Amb els nous serveis entre la Comunitat Valenciana i Catalunya es diversifica l’oferta entre totes dues comunitats: huit serveis Euromed, per sentit, d’ample variable, s’encaminaran a través d’un bescanviador cap a Camp de Tarragona i Barcelona, per la línia d’Alta Velocitat. Els trens Talgo mantindran el servei actual circulant per via convencional fins a Barcelona, amb parada en l’estació de Tarragona.

L’Euromed incorpora entre les seues noves prestacions el Cotxe en Silenci, fins ara exclusiu de l’AVE. El cotxe número 10 dels trens oferirà aquest servei en la classe turista sense cost afegit per al client.

El servei Euromed amb origen i destinació la Comunitat Valenciana es presta amb trens de la sèrie S130. Cada tren compta amb 299 places en dues classes: Turista (236) i Preferent (63), de les quals una està adaptada per a persones de mobilitat reduïda (PMR). Aquests trens poden circular a una velocitat màxima de 250 km/h pel nou trajecte.

La nova oferta de Renfe en el Corredor Mediterrani millorarà la connexió d’Alacant amb Girona i Figueres. Així, quatre trens Euromed enllaçaran de manera directa la Costa Brava amb la capital alacantina, sense transbord a Barcelona. Des de València i Castelló a Girona i Figueres hi haurà sis trens Euromed, quatre en sentit Figueres-Girona-València i dos en sentit invers.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

deu + nou =

mercat medieval ontinyent