25n
25N
25N

"El secret de les taronges blaves", nou relat del xiquet Roque

A través del personatge de Roque, l’àrea de Cultura de Burjassot llança aquesta nova proposta que consisteix en donar a conèixer el seu patrimoni

"El secret de les taronges blaves", nou relat del xiquet Roque
30/04/2020 -

Després de la seua presentació en societat amb “El secret de la Granja”, Roque, un xiquet procedent d’un temps indeterminat, que ha aterrat en la realitat del Burjassot del segle XXI per a amenitzar el confinament de grans i menuts amb les seues històries increïbles, torna aquesta setmana amb un nou relat, “El secret de les taronges blaves”.

En el nou lliurament de les aventures d’aquest peculiar personatge, la sorprenent imaginació del qual tamisa fets i personatges verídics relacionats amb el Burjassot d’avui i de sempre, Roque assistirà al rodatge, en 1964 i al Pati de les Sitges, d’algunes escenes de la pel·lícula “Tintín i el misteri de les taronges blaves”, del director francés Philippe Condroyer.

De la mà de “Roque”, l’àrea de Cultura i Joventut de l’Ajuntament de Burjassot, que treballa per a la dinamització del patrimoni, ha llançat aquesta nova proposta que consisteix a continuar donant a conéixer el patrimoni històric, artístic i cultural de la ciutat, aquesta vegada a través dels ulls i la imaginació d’un xiquet.

Tant el relat com el vídeo de “El secret de les taronges blaves”, estan disponibles en la web municipal. La setmana que ve, Roque tornarà a les llars per a relatar la seua amistat amb Vicent, “el poeta”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

11 − 9 =