caixa popular

Nou punt wifi en l'Ajuntament d'Alfafar

Nou punt wifi en l'Ajuntament d'Alfafar
21/02/2018 -

Des de l’àrea de Noves Tecnologies de l’Ajuntament d’Alfafar, s’ha instal·lat en la sala d’espera del consistori un nou punt wifi gratuït i lliure per als veïns i veïnes d’Alfafar que necessiten utilitzar-ho.

Dins de la Carta de Serveis de l’Ajuntament, on existeixen diferents compromisos amb la ciutadania, un d’ells era la incorporació d’un punt wifi en la sala d’espera del Servei d’Atenció Ciutadana, situat en la planta baixa de l’Ajuntament.

Es tracta d’una connexió directa a internet sense necessitat d’una clau per a accedir a aquesta xarxa. Aquesta nova instal·lació és gràcies al desenvolupament de la xarxa sense fil implantada per l’Ajuntament d’Alfafar, una xarxa que permet donar suport a les i els usuaris per a oferir un servei a la ciutadania de manera gratuïta. La connexió es produeix sota les condicions marcades per la Comissió Nacional dels Mercats i la Competència (CNMC), limitant la velocitat d’accés, però d’una manera òptima per a poder gaudir des de qualsevol dispositiu amb accés a wifi.

En honor de millorar els diferents serveis que presta l’Ajuntament, des de l’àrea de Noves Tecnologies segueixen treballant i apostant per facilitar i millorar la qualitat de vida dels i les alfafarenses.


fiestas gandia 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

1 × tres =

semana de la agricultura de torrent 2018
sempre teua
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
Semana mobilidad Valencia 2018
decidim vlc
festes xirivella 2018