25n
25N
25N

El nou personal municipal rep formació en igualtat i transparència

El nou personal municipal rep formació en igualtat i transparència
16/09/2019 -

Aquest dilluns ha començat un curs de formació amb dues jornades de benvinguda per al nou personal de l’Ajuntament de València. La regidora de Gestió de Recursos, Luisa Notario, ha explicat que “l’aspiració del govern municipal és continuar col·locant la ciutadania en l’eix central del servici públic”, per a la qual cosa és fonamental la tasca dels empleats i les empleades públiques, que “són l’actiu principal que tenim a l’administració local per a aconseguir un servici públic eficient i de qualitat que atenga les necessitats de cada veí i veïna de la nostra ciutat”.

La benvinguda i la formació inicial es varen implementar en el mandat anterior com a ferramenta per facilitar la incorporació del personal nouvingut. “Amb aquesta i moltes altres mesures vàrem començar un procés de modernització en la gestió de les persones que posava en el centre als nostres empleats i empleades municipals”. Enguany, per primera vegada, la jornada consta de dues sessions per incorporar matèries pròpies de servicis transversals.

“Volem implicar i motivar el nou personal des de l’inici per vincular-los a l’organització, que creen sentit de pertinença, informar-los sobre aspectes de l’organització municipal, transmetre’ls cultura, comunicació i imatge i facilitar-los una ferramenta d’eficiència perquè s’incorporen en el menor temps possible”, ha explicat Notario, com a objectius fonamentals d’aquestes jornades formatives.

Amb el títol ‘+Amb tu’ aquestes jornades han convocat 67 persones de diversos servicis municipals, com ara els de Benestar i Drets Socials o Educació, Policia Local, Acció Cultural, Personal, Joventut, etc. Una vegada donada la benvinguda institucional per part de la regidora, la jornada ha continuat amb una presentació de plans i valors institucionals, com ara la igualtat, la transparència i el govern obert. En matèria preventiva s’han abordat qüestions de seguretat i salut i, a continuació, s’ha parlat del que s’espera del nou personal municipal i de tots eixos nous treballadors i treballadores poden esperar de la institució. El codi de conducta ha posat el punt final a la sessió de hui, mentre que per a demà s’espera abordar l’organització de l’Ajuntament així com la forma d’establir una comunicació amb facilitat.

“Treballem pel benestar de tot el personal municipal com a actiu essencial en la recerca permanent d’un servici públic de qualitat i eficient per a tots els veïns i veïnes de València”, ha afirmat per finalitzar Notario.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

cinc × 5 =