25n
25N
25N

Entra en funcionament el nou pas de vianants de Pla de Saïdia

Entra en funcionament el nou pas de vianants de Pla de Saïdia
27/01/2019 -

El servei de Mobilitat Sostenible ha posat aquesta setmana en funcionament un nou pas de vianants a Pla de Saïdia, semaforitzat amb descontadors, que pretén millorar la mobilitat per als vianants entre el pont de Sant Josep i el carrer Doctor Olóriz. Aquest s’ha executat en paral·lel al projecte de 1.275 metres d’eix ciclista que s’està executant a la marginal esquerra de l’antic llit del riu Túria i que permetrà la mobilitat segura i segregada de les persones amb bici, patinet o vehicle de mobilitat personal entre el pont de Fusta i el de les Arts.

Aquest nou encreuament, juntament amb el qual ja existia més pròxim a l’avinguda Burjassot i l’Escola Oficial d’Idiomes, i que ha sigut desplaçat uns metres cap al mateix pont, millora la mobilitat per als vianants en permetre els itineraris directes i lògics per als vianants, tant si es vol circular en direcció oest, cap a Menéndez Pidal, com aquest cap a Sant Pío V.

«Aquesta està sent la legislatura de la mobilitat per als vianants» ha subratllat el regidor de Mobilitat Sostenible, «coincidint amb l’obertura d’aquest nou encreuament per als vianants, que se suma a les desenes instal·lats en els últims quatre anys en les principals artèries de la ciutat», ha afegit.

Grezzi ha destacat que «el pas de vianants estan ‘revertebrant’ els barris, en facilitar la permeabilitat de pas entre veïns a través de carrers que es plantejaven com a autopistes urbanes. Afortunadament, el govern municipal ara no pensa exclusivament en qui desitja travessar la ciutat a tota velocitat, sinó que té en compte a totes les persones, i continuarem treballant per anar millorant la qualitat de vida de totes aquelles que viuen al costat d’aquestes vies de gran capacitat, els drets de les quals no es poden ignorar, malgrat que alguns insistisquen que torne a ser així».

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

nou − tres =