25n
Orgull
Orgull

El nou parc de Castellar tindrà més de 2.700 metres quadrats

El nou parc de Castellar tindrà més de 2.700 metres quadrats
09/08/2018 -

La regidora de Pobles de València, Consol Castillo, i l’alcalde de Castellar-l’Oliveral, Alejandro Ramón, han visitat les obres del nou parc de l’avinguda del Doctor Ruiz i Comes en confluència amb el camí del Tremolar de Castellar. El nou parc tindrà una superfície de més de 2.700 metres quadrats i les obres, un pressupost de vora 130.000 euros. L’espai disposarà d’una zona de socialització per a gossos, separada de la resta del jardí, i àrea per a jocs de pilota.

El parc existent presenta una sèrie de problemàtiques que havien de ser resoltes mitjançant la nova proposta. En primer lloc, les zones de jocs per a xiquets i xiquetes presentaven paviments molt desgastats que havien de ser restituïts. En segon lloc, el veïnat argumenta que les zones estan mal connectades i hi ha elements a cota zero que impedeixen el recorregut normal a través del parc. D’altra banda, hi ha una demanda de zona per a gossos i una zona per a jocs de pilota.

La regidora de Pobles de València, Consol Castillo, ha indicat que «la ciutat de València torna a mirar de nou cap als seus pobles, amb inversions com aquesta que milloren la qualitat de vida dels seus veïns i veïnes i doten aquestes poblacions de més i millors servicis perquè la ciutadania gaudisca. A més, totes aquestes actuacions les estem consensuant al màxim amb la ciutadania d’aquestes poblacions».

Per la seua banda, l’alcalde de Castellar-l’Oliveral, Alejandro Ramón, ha explicat que «ja que ens enfrontem a un parc ja constituït que compta amb molts elements i, després d’analitzar cadascuna de les seues zones, la proposta tracta de ressituar aquells que no funcionen al voltant d’un eix connector disposat entre les dues zones de més ús del parc, la zona verda i la zona de taules».

El passeig es materialitzarà mitjançant un paviment delimitat amb una platina d’acer que, en els desnivells, generarà un espai continu de banc per seure durant tot el recorregut. Al llarg d’aquest passeig es trobarà una primera zona de jocs infantils amb paviment i arbres, on es reubicaran gran part dels jocs existents, i una segona zona de jocs amb paviment de cautxú continu.

Al final del recorregut, hi haurà la zona de joc amb pilota a un costat del camí i, a l’altra banda, una tercera zona de jocs formada per la torre multijocs amb tobogan existent i paviment.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dotze − huit =