Nou intent dels suecans amb la prova de Rècord Guinness de Pàdel

Nou intent dels suecans amb la prova de Rècord Guinness de Pàdel
02/07/2019 -

L’escomesa del Rècord Guinness d’hores seguides jugant al pàdel, que es va realitzar el passat 15 de juny, per huit integrants del CSM Padel Sueca, es tornarà a realitzar en una nova seu i amb un nou format. L’escenari triat per a intentar acumular un total de 24 hores i batre el Rècord Guinness es realitzarà en el club madrileny Padeltraining de Rivas, esdeveniment el qual començarà el dissabte 6 i, a priori, finalitzaran el diumenge 7 a les 09.00 del matí.

Aquesta fita compta amb el suport de l’Ajuntament de Sueca i de grans patrocinadors entre els quals destaca la signatura esportiva Bullpadel que, des de l’inici, s’ha bolcat amb aquesta particular iniciativa.

El passat juny, els quatre integrants del CSM Padel Sueca intentaren realitzar el primer intent de Rècord Guinness de partit de pàdel més llarg de la història. La marca a batre eren la barbaritat de 24 hores, amb la seua normativa específica i les seues corresponents llicències. A aquest repte se li va afegir el ja famós i conegut Repte de l’Aigua, iniciativa creada pel grup de 8 integrants de CSM amb l’ONG World Vision i que consistia a portar aigua a almenys 1.000 xiquets de Ghana.

Després de dos dies d’un necessari descans físic i mental, comuniquem que l’intent es va quedar en un registre de 21 hores, a tan sols 3 hores del Rècord del món (de 9.00 del matí del dissabte a 6.00 del matí del diumenge). Els motius de cessar en l’intent van ser causes de força major, perillant la salut d’un dels jugadors fins al punt de demanar ambulància i acudir a urgències. Afortunadament tot tranquil en un esglai i no passe a majors, però ací acabe el primer intent de GWR.

Finalment, l’organització va comunicar la Fundació José Ramón de la Morena, encapçalada pel mateix José Ramón i per Laura, van aportar una donació de 4.000 € per al Repte de l’Aigua, aconseguint amb això superar l’objectiu de mil xiquets amb aigua. A aquesta aportació cal sumar-li tota la gent que ha fet la seua aportació per mitjà de la plataforma i de manera presencial el dia de l’esdeveniment.

Més informació


mostra viva del mediterraneo

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

16 − 7 =

cultura als barris 2019
programacion rialto
anna i la maquina del tiempo
alcasser
cultura als barris 2019
cultura als barris 2019
punt cat