25n
25N
25N

El nou estadi del València CF tindrà un aforament màxim de 60.000 persones

La data límit per a la construcció del nou estadi està fixada en 2021

Ravave

El nou estadi del València CF tindrà un aforament màxim de 60.000 persones
03/05/2018 -

El nou estadi de futbol del València segueix avançant a passos lents. I és que des que es paralitzaren les obres l’any 2009, els somnis per construir un renovat estadi es van esfumar. No obstant això, ara sembla que el procés de reactivació torna a agafar forma, gràcies a la reunió tècnica que van mantenir ahir, en dependències municipals, els tècnics del València i els de l’Ajuntament. Una trobada que tenia com a objectiu continuar amb el procés de concessió de noves llicències, que són imprescindibles per a donar llum verda a la construcció del nou estadi del València CF.

Després de sotmetre el projecte inicial a un redisseny, que es va presentar a la fi de 2017, el club es va veure en l’obligació de sol·licitar noves llicències, la qual cosa ha retardat encara el començament de les obres. Però, Com serà el nou estadi del València CF? Encara que, inicialment, la previsió era la construcció d’un estadi per a 75.000 persones, en el nou projecte, l’aforament es redueix a 60.000 espectadors, com a màxim. Així mateix, l’estadi s’utilitzarà també per a l’organització d’un altre tipus d’esdeveniments, i no solament partits de futbol.

A més, una de les premisses principals en les quals es va treballar en el nou disseny era intentar recrear eixe ambient especial que es viu en el Mestalla, però en el nou estadi. D’aquesta manera, la qual cosa s’ha platejat ha sigut suprimir la pista d’atletisme que s’anava a construir per a, d’aquesta manera, acostar les graderies al terreny de joc, i que els equips puguen sentir més de prop la calor de la seua afició.

Es preveu la construcció d’un espai comercial i un poliesportiu municipal

No obstant això, el futur estadi també implicarà una regeneració de l’entorn de l’avinguda Corts Valencianes. I és que es té present la construcció d’un espai comercial annex, així com un poliesportiu públic, que se situarà en la cantonada entre els carrers Amics del Corpus i Doctor Nicasio Benlloch. Actualment, el conveni signat entre el Consistori i el València CF marca el període per a realitzar tot aquest procés entre maig de 2018 i maig de 2021. Tres anys al davant per a saber si el nou estadi obri, per fi, les seues portes.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

vint − huit =

caixaontinyent
paterna