25n
25N
25N

Nou espai públic per a reunions associatives a Torrent

L’Ajuntament de Torrent ha comprat una illa urbana interior sense ús i en els pròxims mesos es procedirà a la seua adequació com a espai públic

Nou espai públic per a reunions associatives a Torrent
15/05/2019 -

Les diferents associacions de Torrent tindran un nou lloc en el qual reunir-se, tal com ha anunciat aquest matí l’alcalde del municipi, Jesús Ros. Dilluns passat es va aprovar la compra per part de l’Ajuntament d’una illa urbana interior privada amb la intenció d’adequar-la, millorar-la i donar-li un ús públic.

Torrent compta amb molts moviments associatius i actualment els espais públics que hi ha no són suficients per a tots. Els locals públics s’han de compartir i moltes vegades no es troben en les millors condicions per a ser utilitzats.

Per això, amb la compra d’aquest espai de quasi 700 metres, es preveu la construcció de 10 o 12 sales per a les reunions de les associacions, a més d’un saló multiusos més gran, per a la realització de diferents actes.

Adequació de l’espai

A partir d’ara, comença el procés d’adequació del lloc, que principalment se centrarà a millorar la imatge estètica d’aquest espai entre finques, i arreglar els desperfectes causats per tot el temps que la zona ha estat sense manteniment ni activitat de cap mena. L’immoble compta amb un gran pati obert, rodejat per locals que solien ser tendes, però totes havien tancat.

Per a l’Ajuntament també és molt important crear un nou espai de convivència, no únicament per a celebrar reunions. Es troba en una zona molt poblada del municipi, que a més no compta amb moltes zones públiques properes. Ros ha assegurat que pretén arreglar una plaça gran que no tenia cap ús, i tornar-la a la vida com a espai públic, inclús instal·lant jocs per a infants.

La compra ha costat a l’Ajuntament de Torrent 110.000 euros, al que caldria sumar el cost de les obres d’adequació, que encara no ha sigut calculat perquè el procés només ha començat. Els diners per a finançar aquest projecte procediran del superàvit de 2018, sense haver d’endeutar l’Ajuntament.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

18 + catorze =