caixa popular

Nou espai intercultural al barri del Carme

Nou espai intercultural al barri del Carme
15/02/2018 -

Aquesta vesprada, a partir de les 20 hores, l’Ajuntament de València presenta un nou espai intercultural municipal al barri del Carme. Un lloc per a associacions de migrants i entitats de cooperació, que disposen ara d’un nou equipament per a desenvolupar les seues activitats. A l’acte inaugural, presentat per la regidora de Cooperació al Desenvolupament i Migració, Neus Fábregas, s’ha convidat tant a entitats del Consell de Cooperació com del de Migració.

Aquest equipament cívic, situat en el carrer de Jardins, 2 (carrer de Dalt, 43), es dirigeix a associacions i entitats sense ànim de lucre situades en el municipi o que desenvolupen la seua activitat a València, i que siguen entitats amb finalitats cíviques i socials relacionades amb la població migrant i la cooperació al desenvolupament.

La regidora Neus Fábregas ha explicat que “aquest espai vol contribuir a enfortir el teixit associatiu de la ciutat, especialment de la població migrant i de les organitzacions de cooperació internacional. Des d’aquesta Regidoria apostem per facilitar que la ciutadania exercisca el seu dret d’associació i aquest espai pretén ser un espai de trobada i un referent comú on poder compartir coneixements, experiències i desenvolupament d’iniciatives conjuntes”.

Aquest espai compta amb despatxos, sales multiusos i de formació que podran ser utilitzades per qualsevol d’estes entitats que no disposen d’un local adequat o que es troben en una situació transitòria de manca o precarietat de local. Les associacions, que han d’estar legalment registrades i mancar d’ànim de lucre, hauran de sol·licitar l’espai en la seu electrònica de l’Ajuntament de València. A més, les associacions podran col·laborar en la gestió de l’espai intercultural. La fórmula que s’ha triat per a la gestió serà la cogestió entre l’administració i una entitat del sector.

Fábregas ha recalcat que “amb aquesta instal·lació volem posar a la disposició de les associacions un espai físic, una infraestructura i diversos servicis per al desenvolupament i bon funcionament de les associacions i entitats sense ànim de lucre i amb finalitat social”.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dinou − 5 =

viva gym canovas
exposicion caps tallats
25n Foios