L'Aula Universitària Sènior de Mislata inicia el nou curs amb més de setanta alumnes

L’Ajuntament oferix a les persones majors formació universitària a través de xarrades i seminaris

L'Aula Universitària Sènior de Mislata inicia el nou curs amb més de setanta alumnes
23/10/2018 -

L‘Aula Sènior Universitària de Mislata ha iniciat esta setmana en el centre sociocultural La Fàbrica el curs 2018/2019. Es tracta de la sisena edició d’este ambiciós programa formatiu, que enguany estructura el seu pla a través de xarrades i seminaris sobre tres blocs temàtics: Psicologia, Història Contemporània i Astronomia.

Este projecte és un dels blocs del Programa de Formació Sènior que l’Ajuntament oferix a les persones majors i que consta de més d’un centenar de cursos, tallers i activitats. L’ Aula Sènior, en concret, oferix formació universitària a veïns de més de 50 anys impartida per professors jubilats de la Universitat de València.

El calendari lectiu va arrancar ahir dilluns, amb la visita de l’alcalde, Carlos Fernández Bielsa, la regidora de Persones Majors, Pepi Luján, i amb la presència dels professors que enguany impartiran els seus coneixements. Un d’ells és José Gil Martínez, qui ja va impartir la primera de les xarrades del mòdul de Psicologia, sota el títol: “Psicologia positiva, l’aprenentatge al llarg de la vida”.

Bielsa va voler remarcar durant la inauguració del curs que per a l’Ajuntament “és molt important este projecte i ens estem implicant especialment per millorar la qualitat de la nostra educació, per fer-la transversal a molts aspectes. I tenim clar que l’educació i la formació és cosa de tots, i ha d’anar dirigida a totes les edats”. L’alcalde va animar als i les alumnes d’este nou curs, ja que qualsevol persona, tinga l’edat que tinga, sense formació prèvia, pot iniciar-se en l’educació i l’aprenentatge en qualsevol tema que li interesse i aconseguir grans reptes. “Els majors també teniu dret a seguir aprenent, sumant valors, i amb açò millorarem la convivència i la participació en la nostra ciutat”, va concloure.

L’ Aula Sènior va nàixer amb l’objectiu de donar als majors una formació més exigent per a aconseguir major coneixement i poder participar més activament en la societat, i cada any té major acceptació. Els més de 70 alumnes, a més de la formació en eixos tres blocs temàtics, podran participar a més cada dimarts en un cinefòrum, visionant diferents pel·lícules i comentant-les entre tots al finalitzar les projeccions.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

catorze − sis =

sagunt a escena 2019
Festes Torrent 2019