caixa popular

Torrent ja compta amb un local per al seu nou centre de salut

El procés d’adjudicació ha conclòs pel consistori mancant l’aprovació de la Junta de Govern

Torrent ja compta amb un local per al seu nou centre de salut

Ahir al matí va ser anunciat l’emplaçament del nou centre de salut del Parc Central de Torrent en una trobada amb els mitjans de comunicació. Després de finalitzar la subhasta pública i l’obertura de sobres amb les diferents propostes, s’ha resolt en l’adquisició del local del carrer Mont-real,76.

El nou espai comptarà amb 1.200 m², que inclou places de garatge vinculades, ha tingut un cost de 420.000€. Jesús Ros, alcalde de Torrent, ha declarat que aquest nou emplaçament “té totes les qualitats i requisits necessaris per a complir amb les necessitats dels veïns i veïnes de la zona”.

La posada a punt del centre ajudarà a descongestionar el mapa sanitari de la localitat, ja que la ciutat experimenta una gran saturació en els seus quatre centres de salut, ja que el centre Pintor Ribera està a càrrec unes 40.000 persones, el del carrer València, d’unes 30.000 i el centre auxiliar del Vedat, aproximadament a 10.000. Després de la construcció del centre de salut del Parc Central s’espera donar respir a Pintor ribera en 10.000 pacients i al Vedat en uns 2.000.


xs puzol

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

4 × 4 =

Paiporta
exposicion caps tallats
certamen de bandes vila de catarroja
Tardor
cultura als barris