25n
25N
25N

Comencen les actuacions per a construir el nou Centre de Rendiment Esportiu de Torrent

Les instal·lacions tenen una superfície de 1.500 m2 i comptarà amb una pista poliesportiva

Comencen les actuacions per a construir el nou Centre de Rendiment Esportiu de Torrent
15/05/2019 -

Aquesta setmana s’inicien les actuacions necessàries de replanteig perquè Torrent compte amb un tercer pavelló esportiu. El nou Centre de Rendiment Esportiu, que tindrà una superfície coberta d’uns 1.500 metres quadrats, comptarà amb una pista poliesportiva habilitada per a la pràctica d’esports com l’handbol, el futbol sala, bàsquet i voleibol, amb les dimensions reglamentàries. En total la superfície d’actuació tindrà aproximadament 3.000 metres quadrats i inclourà una zona de pàrquing.

El centre disposarà de tots els espais auxiliars necessaris per al desenvolupament de les activitats previstes segons les normatives com a vestuaris, condícies, magatzems esportius, vestuaris d’àrbitres, farmaciola, etc., i complirà amb tot el que s’estableix quant a dimensions, materials, senyalització, il·luminació, etc.

L’edifici estarà format per una àrea de major altura, que recollirà la pista poliesportiva, a manera de caixa opaca en la seua part superior, quedant transparent part de la planta baixa per a aconseguir il·luminació natural a peu de pista. A aquest mòdul principal s’adossarà en dos dels seus costats, una àrea de menor altura, que albergarà els espais auxiliars necessaris, tals com vestuaris, recepció, magatzems, etc.

La iniciativa, que “dóna resposta a la necessitat i demanda dels clubs de la ciutat per nous espais esportius”, ha explicat l’alcalde Jesús Ros, s’emmarca dins del Programa d’inversions financerament sostenibles, desenvolupat amb els fons del superàvit que el consistori va obtenir durant l’any 2017.

El nou Centre de Rendiment Esportiu es converteix així en el tercer espai on els clubs torrentins poden entrenar i practicar les seues disciplines, sumant-se al pavelló El Vedat i Anabel Medina.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

15 − 4 =

museo prehistoria