25n
Orgull
Orgull

Nuevo Centro instal·la la primera estació de patinets de lloguer elèctrics de la ciutat

Nuevo Centro instal·la la primera estació de patinets de lloguer elèctrics de la ciutat
02/09/2019 -

El centre comercial Nuevo Centro ha instal·lat la primera estació de lloguer de patinets elèctrics a València, després d’arribar a un acord amb l’empresa Diverbikes (Solomove). L’estació, que va entrar en funcionament a meitat d’agost, està situada en l’accés al centre comercial pel carrer Beltrán Báguena, al costat de l’IVO.

Els usuaris hauran de descarregar l’aplicació de l’operador de lloguer per a IOS o Android. L’estació estarà en funcionament de 10.00 a 22.00 hores de dilluns a dissabte i d’11.00 a 21.00 hores els diumenges i festius, ha assenyalat el centre comercial en un comunicat.

Per a poder llogar un patinet, els usuaris hauran de registrar-se a través de l’app i afegir una forma de pagament, seleccionar el patinet i encendre’l des de l’app seguint les instruccions de la pantalla o escanejant el codi QR que hi ha en el manillar.

En encendre-ho, només queda retirar el cavallet i accelerar amb el polsador situat en la dreta del manillar. En finalitzar, cal aparcar-ho en els punts establits per a això i mai fora d’aqueix lloc i apagar el patinet.

Aquest punt de mobilitat és d’ús exclusiu per a patinets de lloguer autoritzats –només pot pujar una persona– i no per a ús de particulars, ha informat el centre.

El juny de 2015, es va inaugurar en la Plaça Exterior de Nuevo Centro la primera estació intermodal de l’empresa Move, per a estacionar les bicicletes que es lloguen en les principals localitats de l’àrea metropolitana de València.

A més, el centre comercial compta amb una estació de Valenbisi en la plaça exterior i dues zones per a estacionar bicicletes particulars, una en l’avinguda Pio XII, al costat d’Expo-Hotel i una altra en l’accés pel carrer Beltrán Báguena.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

16 − quatre =