25n
25N
25N

El nou Centre de Distribució de Conforama crearà 100 llocs de treball en el municipi valencià de Llíria

Llíria compta a partir d’ara amb unes instal·lacions de quasi 60.000 metres quadrats que s’han construït en menys d’un any

El nou Centre de Distribució de Conforama crearà 100 llocs de treball en el municipi valencià de Llíria
30/09/2020 -

Aquesta vesprada s’ha inaugurat un nou Centre de Distribució de Conforama, el complex europeu de decoració d’elements de la llar i també d’equipament de la casa, a Llíria. Segons han declarat els seus representants en una gran festa d’inauguració, les instal·lacions generaran més de 100 llocs de treball nous a la localitat.

Llíria, declarada Ciutat Creativa de la Música per la Unesco, no podia donar principi a l’espectacle de benvinguda d’una altra manera que fent un concert de la Va unir Musical de Llíria, que al ritme de ‘La Vida és Bella’ va amenitzar la inauguració. El concert ha sigut dirigit per Pablo Marqués, director de la banda de música.

Conforama és un conglomerat empresarial que es dedica a la venda de mobles i de decoració que compta amb més de 200 botigues en tota Europa. No obstant això, aquest gran Centre de Distribució serà a València un dels més grans projectes logístics “dels últims temps”, segons ha dit el representant de DHL.

Des de Conforama han volgut destacar la importància de generar més de 100 llocs de treball, “una cosa tan necessitada en aquests moments”. Manolo Civera, alcalde de Llíria, ha volgut donar el seu “immens agraïment a qui ha fet possible que puguem celebrar un dels centres logístics més grans de tota Espanya, i segurament el de major dimensió de la Comunitat Valenciana.”

L’alcalde ha explicat als assistents que “és un gran orgull per a Llíria veure com el Polígon de Carrases rep una aposta forta que farà que Llíria s’impulse com a lloc on realitzar grans operacions empresarials”. Concretament, “hem treballat contra rellotge per a construir aquest magatzem en menys d’un any, fins i tot amb la pandèmia”.

Així mateix, David Almeida, director general d’Ibèria i Portugal Conforama, ha volgut ressaltar que “és un moment per a nosaltres molt important, ja que, obrim un centre logístic que servirà de suport per a totes les botigues d’Espanya, Portugal i la resta d’Europa, en menor mesura”. Ha conclòs el seu discurs donant les gràcies a tot l’equip de Llíria, “no conec un millor lloc a Espanya per a fer aquesta operació”.

El representant de DHL ha volgut destacar la celebració de l’acte d’inauguració, ja que “en els temps que corren” ha sigut “molt complicat”. No obstant això, “és l’inici d’un gran camí per a totes dues empreses”. En acomiadar l’acte, el rector de la localitat ha beneït les instal·lacions.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

disset − un =

bombers
CCCC
bombers