25n
Orgull
Orgull

L'Ajuntament de Llíria i la Generalitat signen l'acord per a la construcció del Centre de Dia

El centre, que serà de gestió pública, comptarà amb un finançament de 1.300.000 euros en els pressupostos de la Generalitat del 2019

L'Ajuntament de Llíria i la Generalitat signen l'acord per a la construcció del Centre de Dia
28/08/2018 -

L’alcalde de Llíria, Manolo Civera, i la vicepresidenta de la Generalitat Valenciana, Mònica Oltra; han signat hui, en Ca la Vila, l’acord per a la construcció d’un Centre de Dia per a persones amb diversitat funcional. La signatura d’aquest acord acabarà amb una de les reivindicacions històriques de l’atenció socioassistencial en el municipi.

Durant l’acte de signatura, el primer edil ha volgut agrair l’aposta de la Generalitat Valenciana per la construcció de les infraestructures assistencials en el municipi. “Durant dècades, els familiars, associacions i la resta de la societat civil han lluitat per a poder comptar amb un centre d’aquestes característiques a Llíria. I ara, gràcies al compromís de la Generalitat, les administracions podem donar resposta a aquesta demanda històrica”.

Per la seua banda, la vicepresidenta Mónica Oltra ha destacat que el Centre de Dia serà gestió pública, a través de l’Institut Valencià d’Atenció Sanitària (IVAS), seguint l’aposta de la Generalitat Valenciana per a “fer que l’atenció social siga pública. A més, aquest acord és una mostra dels compromisos complits i un reflex de la col·laboració entre les dues administracions”.

La vicepresidenta ha anunciat també que la construcció d’aquest centre estarà arreplegada en els pressupostos de la Generalitat Valenciana per al 2019, amb una partida de prop d’1.300.000 euros. Amb aquesta inversió, el centre per a persones amb diversitat funcional donarà servei com a centre de dia i, en una segona fase, s’ampliarà el projecte per a oferir un servei d’atenció residencial.

El Centre de Dia per a persones amb diversitat funcional formarà part del centre socioassistencial que es construirà en el Centre Cívic El Prat. El complex, que estarà distribuït en tres àrees, es va presentar al mes de gener i convertirà al municipi de Llíria en un referent en polítiques socials i inclusives.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

un × 1 =