25n
25N
25N

El nou centre de 'Barris per l'Ocupació' a la Malva-rosa obri les seues portes

El nou centre de 'Barris per l'Ocupació' a la Malva-rosa obri les seues portes
04/03/2019 -

L’àrea de Desenvolupament Econòmic Sostenible de l’Ajuntament de València, a través de l’agència de desenvolupament local València Activa, ha inaugurat hui un nou centre local d’ocupació ‘Barris per l’Ocupació’ a la Malva-rosa, per la qual cosa ja són 14 les oficines de barri distribuïdes per tota la ciutat. La regidora de Desenvolupament Econòmic Sostenible, Sandra Gómez, ha destacat «el compromís del Consistori per continuar oferint accions, plans i recursos que faciliten realment l’accés a l’ocupació a les persones que més el necessiten a través d’un servei pròxim i de qualitat, present en tots els barris de la ciutat».

Aquest centre se suma als ja existents a Fonteta, Castella, Rojas Clemente, Emilio Baró, Lleons, Marítim, Orriols, Benicalap-Ciutat fallera, Patraix i Malilla. A ells cal afegir els centres itinerants situats en les pedanies de la Torre, Benimàmet i Castellar.

D’aquesta manera, el centre de Malva-rosa comparteix amb l’altre la finalitat d’acostar els serveis que ofereix València Activa als veïns i veïnes desocupades de la zona i promoure el desenvolupament del barri. Des de la seua creació, la xarxa de centres ‘Barris per l’Ocupació’ ha atés, orientat i assessorat gratuïtament a més de 4.500 persones desocupades.

L’objectiu d’aquests centres municipals és ajudar persones desocupades amb la finalitat de millorar les seues habilitats i competències per l’ocupació i desenvolupar el seu potencial professional i personal, així com assessorar les persones que desitgen emprendre a través d’un servei gratuït i totalment personalitzat. A més, promouen el desenvolupament local, ja que ‘Barris per l’Ocupació’ pretén afermar-se en el teixit productiu i associatiu de cada barri.

COMBATRE LA DESOCUPACIÓ BARRI A BARRI

El personal de ‘Barris per l’Ocupació’s, compost per personal d’orientació més personal administratiu, s’encarrega d’informar les persones desocupades o que busquen una millora d’ocupació, així com de tots els serveis que València Activa ofereix en matèria d’ocupació, emprenedoria i formació. Entre ells, es troben activitats com coaching i intermediació. A més, els usuaris i usuàries que així ho desitgen disposen d’un servei en el mateix centre d’orientació professional, on el personal tècnic dissenya un itinerari a mesura de la persona desocupada.

A través de ‘Barris per l’Ocupació’ també s’informa les persones desocupades o en millora d’ús dels plans d’ocupació específics posats en marxa per a joves, parats de llarga duració i majors, així com de les accions de la plataforma #TreballemIguals dirigides a fomentar l’ocupació femenina i acabar amb la desigualtat de gènere en l’àmbit laboral.

Sandra Gómez ha insistit que «siga com siga el perfil, l’edat, el sexe o les circumstàncies d’una persona desocupada, a València Activa pot trobar la seua oportunitat. No volem que ningú es quede arrere en matèria d’ocupació».

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

1 × 5 =

Informacion coronavirus