25n
25N
25N

Un nou brot a Gandia eleva a huit els brots per coronavirus actius a la província de València

Les localitats en les quals s’han registrat els brots són Gandia, Rafelbunyol, Burjassot, València, Llíria, Cullera, Fortaleny i Foios

Un nou brot a Gandia eleva a huit els brots per coronavirus actius a la província de València
15/07/2020 -

La Comunitat Valenciana té actius un total de 13 brots per coronavirus, repartits entre les tres províncies. La major part d’ells s’han produït en entorns familiars on les mesures de seguretat i higiene tendeixen a relaxar-se. Per aquest motiu, des de Salut Pública adverteixen de la importància de complir amb les mesures establides en tots els àmbits.

A la província de València, un nou brot eleva a hui els brots actius per coronavirus. Les localitats en les quals s’han detectat són Gandia Rafelbunyol, Burjassot, València, Llíria, Cullera, Fortaleny i Foios. Tots ells, a excepció del brot de Rafelbunyol que es va produir en una empresa càrnia, s’han originat en entorns familiars.

A continuació, detallem la situació de cadascun dels brots:

Gandia

Ha sigut l’últim a confirmar-se. Tal com ha informat Salut Pública, aquest brot s’ha produït en un entorn familiar, i s’ha estés entre els contactes socials. Fins al moment, ha sumat 10 casos positius. S’estan estudiant tots els contactes per a dur a terme una cerca activa de casos.

Rafelbunyol

El passat 24 de juny es detectava un brot de Covid-19 en una empresa càrnia situada al polígon industrial. Després de la realització de diferents PCR, es van comptabilitzar un total de 14 casos positius, diversos d’ells corresponien a infeccions passades. La majoria d’aquests casos ja tenen l’alta mèdica.

Foios

És un altre dels brots forts a la província de València. Originat en un entorn familiar, de moment, són 12 el nombre de persones que han donat positiu. Encara s’està treballant a seguir la traçabilitat del virus.

Llíria

El brot es va donar en un entorn familiar amb tres persones, que romanen confinades al domicili.

Cullera

Les persones que han donat positiu es trobaven en un centre d’acolliment de persones refugiades.

Burjassot

Després de l’última actualització, Sanitat ha notificat 12 casos actius, que es van contagiar en una celebració familiar.

València

A València ciutat s’han registrat dos brots: un de quatre persones en un pis d’acolliment i un altre de cinc persones pertanyents a la mateixa família.

Fortaleny

En aquest cas, Salut Pública ha confirmat tres casos positius que pertanyen al mateix nucli familiar.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

12 − dos =

CCCC
activem alfafar