25n
Orgull
Orgull

Itineraris ciclistes més intuïtius amb els nous senyals que identifiquen punts d'interés

Grezzi: “València es consolida, cada dia més, com la Capital Mediterrània de la Bicicleta”

Itineraris ciclistes més intuïtius amb els nous senyals que identifiquen punts d'interés
08/04/2019 -

La ciutat de València continua avançant cap a una mobilitat sostenible de qualitat, i aquesta vegada ho fa amb la posada en marxa d’un projecte emprés tant per la regidoria de Mobilitat de l’Ajuntament de València, encapçalada per Giuseppe Grezzi, com per l’Agència de la Bicicleta. Un projecte que consisteix en la senyalització dels diferents itineraris ciclistes i per als vianants, de la xarxa ciclista de la ciutat, a diferents punts d’interés de València.

Així, aquest matí, s’han instal·lat, al voltant del Pont de Sant Josep, els dos primers senyals del projecte de senyalització de l’anell ciclista. En total, aquesta primera fase consistirà en la instal·lació de 16 senyals amb múltiples indicacions, que se situaran, al llarg del dia, en Pont de Fusta i Pont del Real, mentre que la resta s’instal·laran dos en Porta del Mar i el carrer Colón, el 15 d’abril; un al carrer la Pau i un altre al carrer Colón amb Sorní, el 23 d’abril; tres al carrer Russafa amb Colón i un al carrer Alacant, el 26 d’abril; un en Sant Agustí, un altre al carrer Conca, a les Torres de Quart i l’últim enfront de l’IVAM, que s’instal·laran a principis de maig.

Aquests nous senyals indiquen diferents destinacions d’interés, tant dins de l’anell ciclista, com fora d’ell, com, per exemple, l’hospital La Fe; les diferents torres de la ciutat; els recintes esportius que són seu de grans esdeveniments; els parcs i jardins de la ciutat; o les universitats, entre altres. Així mateix, també s’han incorporat estimacions temporals perquè l’usuari puga calcular quant de temps haurà d’invertir per a arribar al punt desitjat, tant amb bicicleta o en vehicle de mobilitat personal, com caminant.

En aquest sentit, el regidor de Mobilitat, Giuseppe Grezzi, s’ha mostrat satisfet de la posada en marxa d’aquest projecte que contribueix a “fer més fàcils i intuïtius els itineraris ciclistes de la ciutat cap als diferents punts d’interés. Una eina més per a fer valdre el nostre patrimoni, facilitar la vida a veïns i visitants, però també és una demostració visible de la facilitat i rapidesa per a desplaçar-se en una València que es consolida, cada dia més, com la Capital Mediterrània de la Bicicleta”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tres × 4 =