25n
25N
25N

Torrent adopta noves mesures enfront de la pandèmia mundial contra la Covid-19

Torrent adopta noves mesures enfront de la pandèmia mundial contra la Covid-19
15/01/2021 -

En vista de l’evolució de la situació sanitària, l’Ajuntament de Torrent -després de la reunió d’emergència celebrada pel Centre de Coordinació Operativa Municipal (CECOPAL) aquest matí- ha acordat prendre una sèrie de mesures contra la COVID-19 a la ciutat, les quals entraran en vigor a partir de hui i estaran vigents fins al pròxim dia 31 de gener. Entre altres, es contemplen les següents actuacions:

-El tancament de parcs i jardins, que es farà efectiu aquesta mateixa vesprada. Així, la Brigada d’Obres establirà un perímetre al voltant d’aquestes àrees i la Policia Local disposarà un operatiu per a controlar el correcte compliment de les mesures.

-El tancament de les instal·lacions esportives municipals de Parc Central, la Cotxera, Anabel Medina, els camps de futbol de Sant Gregori, el Trinquet, el camp de Penyarroja i el Poliesportiu del Vedat, així com de les zones de restauració situades en aquests, a partir del pròxim dilluns, 18 de desembre, a excepció de les competicions de lligues nacionals, que mantindran la seua activitat.

-El tancament de les biblioteques de la Casa de la Cultura i de l’Edifici del Metre des d’aquesta mateixa vesprada, així com del Centre d’Informació Juvenil (CIJ). Igualment, queda suspés el servei de préstec bibliotecari fins que es reprenga el servei.

-La suspensió de la programació de l’Auditori des de demà i fins al dia 31 de gener.

-La limitació del nombre d’assistents a les celebracions de noces municipals, establint-se un màxim de 4 assistents (contraents i testimonis) I la seua centralització en l’edifici consistorial.

– El reforç de les labors de neteja i desinfecció urbana, duplicant els membres dels equips i augmentant la freqüència d’aquestes tasques.

-El cessament de les activitats programades per IDEA’T i la Casa de la Dóna, encara que es mantindrà el servei d’atenció a dones víctimes de violència de gènere.

-Es recomana a les entitats associatives i culturals, la suspensió de totes les activitats en desenvolupament, a més del tancament dels locals.

– Es recomana a la ciutadania continuar amb el compliment de les mesures d’higiene personal i de les recomanacions i normes establides per les autoritats sanitàries.

Així mateix, cal destacar que aquestes mitjanes compten amb el suport dels grups de la Corporació.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

19 + un =